Închide meniul

Mihai Stoica, laude pentru Ovidiu Burcă: „A avut de ales de pe un singur raft!” MM, impresionat de Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 9:24

Reclamă
Mihai Stoica, laude pentru Ovidiu Burcă: A avut de ales de pe un singur raft!” MM, impresionat de Dinamo

Mihai Stoica, laude pentru Ovidiu Burcă și pentru Dinamo

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Burcă și a lui Dinamo. MM a declarat că antrenorul „câinilor” a reușit să construiască o echipă surprinzător de bună, deși a fost limitat în momentul în care a făcut transferuri, ținând cont de situația încă dificilă a clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns pe penultimul loc în Liga 1, după trei înfrângeri suferite consecutiv. „Câinii” se vor duela în această rundă cu Oțelul, echipă care în etapa trecută a obținut prima victorie din acest sezon.

Mihai Stoica, laude pentru Ovidiu Burcă și pentru Dinamo

Mihai Stoica a declarat că Dinamo este una dintre cele mai mari surprize, din ultimele sezoane din Liga 1, mai ales după promovarea surprinzătoare de la finalul stagiunii precedente.

Managerul general de la FCSB a remarcat însă faptul că jucătorii lui Ovidiu Burcă duc lipsă de calitate, în finalizare, motiv pentru care Dinamo marchează atât de puțin în Liga 1.

Una dintre cele mai mari surprize ale ultimelor sezoane este Dinamo, pentru că toată lumea credea că Dinamo va retrograda în Liga 3. Cine spune că nu este aşa, nu este corect. Nu am crezut că pot promova, au promovat.

Reclamă

Mie îmi place ce joacă Dinamo. Au ocazii. Dinamo nu are calitate, de aia nu marchează. A venit Greg de la liga a treia. Dennis Politic este un jucător interesant, dar nu marchează. De aceea a ajuns liber la o echipă la care nu se ştia dacă va avea drept de joc sau nu.

Eu cred că Dinamo are performanţe mai mari decât cele pe care ar fi trebuit să le aibă cu lotul respectiv. Burcă a avut de ales de pe un singur raft. Nu a putut să se uite pe un raft mai sus”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica a răbufnit, după victoria FCSB-ului din Cupa României

Mihai Stoica a răbufnit, după victoria FCSB-ului din Cupa României. Managerul general al roş-albaştrilor s-a plâns de calitatea mingilor care au fost folosite la duelul cu FC Bihor, şi i-a tras la răspundere pe oficialii FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a fost revoltat de condiţia baloanelor, folosite în timpul meciului dintre FC Bihor şi FCSB. MM a declarat că mingile erau „cartoane”, şi nu puteau fi folosite.

„Este inadmisibil să se joace cu aceste mingi de carton. Să vină foștii fotbaliști care activează în Federație să vadă că nu se poate juca fotbal. Joci cu niște cutii de carton.

Sunt cartoane. Și aici s-a încheiat orice discuție. Nu poți juca fotbal pe un teren pe care nu se udă. Ce a fost la Tunari… nu se putea juca acolo. Acolo trebuia spus ‘stop’, nu se poate omologa un astfel de teren”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și