Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj categoric după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Nemeritat și cu greșeli de arbitraj!” Ce spune despre șansele la titlu

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2023, 10:27

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj categoric după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: Nemeritat și cu greșeli de arbitraj!” Ce spune despre șansele la titlu

Mihai Stoica, dezvăluiri despre clauza lui Andrea Compagno

Mihai Stoica, într-un meci pe banca celor de la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a transmis un mesaj categoric, după ce FCSB a fost egalată pe final de joc de Universitatea Craiova. Managerul general al roș-albaștrilor susține că oltenii au obținut o remiză nemeritată, venită în urma unor greșeli de arbitraj. Cu toate acestea, MM susține că acesta este anul trupei lui Mihai Pintilii, care se va bate la titlu până la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat șansa de a se apropia de primele locuri din Liga 1. Roș-albaștrii a fost egalați în prelungiri de Universitatea Craiova, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1. Jucătorii lui Mihai Pintilii au acuzat arbitrajul, la finalul partidei desfășurate pe Arena Națională.

Mihai Stoica, mesaj categoric după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Mihai Stoica a postat un mesaj pe contul oficial de Facebook, prin care își exprimă nemulțumirea față de maniera de arbitraj din derby-ul de pe Arena Națională. MM a făcut o comparație cu sezonul trecut, când roș-albaștrii câștigau multe meciuri în prelungiri.

În acest context, managerul echipei bucureștene a ajuns la concluzia că acesta poate fi anul în care FCSB să câștige titlul în Liga 1, pentru că, susține el, echipa chiar joacă un fotbal bun.

„În sezonul trecut am câștigat foarte multe meciuri în prelungiri, părea că e anul nostru. A venit o greșeală de arbitraj și totul s-a terminat înainte de a juca ultima etapă cu titlul pe masă.

Reclamă

Acum, pierdem puncte în prelungiri. Nemeritat și cu greșeli de arbitraj. Doar că suntem în continuare la mâna noastră. Iar cu o asemenea susținere din Peluza Nord (dublată de tribune aseară), suntem încrezători că – deși nu pare – anul acesta va fi al nostru.

Pentru că anul ăsta chiar jucăm fotbal”, se arată în mesajul transmis de Mihai Stoica, pe pagina oficială de Facebook.

Ilie Dumitrescu a tras concluzia, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Ilie Dumitrescu a tras concluzia, după meciul FCSB – Universitatea Craiova 1-1. „Mister” a analizat „la cald” prestațiile celor două echipe care și-au împărțit punctele în duelul „de foc” de pe Arena Națională. Fostul component al Generației de Aur consideră că schimbările efectuate de cei doi antrenori au cântărit enorm în deznodământul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, „Mister” a evidențiat faptul că Ștefan Târnovanu a greșit decisiv la golul egalizator al oltenilor, din minutul 90+1.

„FCSB a avut o primă repriză foarte bună, execuția lui Coman, dar scoate foarte bine portarul Popescu. Până la ocazia lui Koljic nu a fost niciun șut pe poartă, decât acel șut al lui Markovic în a doua repriză. Cred că diferența s-a făcut la schimbări.

Dacă judecăm în oglindă, Roguljic a adus un plus vizibil pe faza ofensivă, Rivaldinho a forțat, dar Roguljic și Koljic au decis jocul în seara asta.

Târnovanu face o paradă extraordinară, dar o gafă mare la gol. Apropo de schimbări în oglindă, Omrani, Oaidă și Nikolov nu s-au ridicat la nivelul celor de la Craiova”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți Vezi toate știrile
Citește și