Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj categoric înainte de FCSB – Dinamo: „Oamenii au fost izgoniţi din Ghencea!”

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2023, 11:57

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj categoric înainte de FCSB – Dinamo: „Oamenii au fost izgoniţi din Ghencea!

Mihai Stoica, mesaj categoric înainte de FCSB - Dinamo

Mihai Stoica, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Mihai Stoica a transmis un mesaj categoric, înainte de FCSB – Dinamo. Prezent la Arena Naţională, acolo unde s-au pus în vânzare biletele pentru derby, managerul general al roş-albaştrilor s-a declarat din nou revoltat de faptul că duelul cu marea rivală nu se va juca pe stadionul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pus astăzi în vânzare biletele pentru derby-ul cu Dinamo, care va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30. Sute de fani s-au adunat în faţa caselor de bilete de la Arena Naţională, încă de la primele ore ale dimineţii.

Mihai Stoica, mesaj categoric înainte de FCSB – Dinamo

Mihai Stoica a declarat că fanii au fost izgoniţi din Ghencea, înainte de derby-ul cu Dinamo. MM susţine că oamenii nu au avut dreptul de a asista la un meci pe stadionul celor de la CSA Steaua, deşi arena este construită din bani publici.

De asemenea, managerul general de la FCSB a declarat că vina pentru faptul că FCSB – Dinamo se joacă pe un stadion de doar 8000 de locuri o poartă doar cei de la LPF. Mihai Stoica susţine că la tragerea la sorţi a programului noului sezon, oficialilor de la Ligă li s-a cerut să nu programeze derby-urile FCSB – Dinamo, Dinamo – Rapid şi FCSB – Rapid, în primele cinci runde ale sezonului, atunci când Arena Naţională este ocupată.

„Se vorbeşte de hotărâri judecătoreşti, de foarte multe lucruri. Dar nu poţi să-ţi baţi joc de oameni în halul acesta. Oamenii au fost izgoniţi din Ghencea. Nu noi! Jucătorii au nevoie de un teren, dar oamenii au nevoie să vadă meciul. Sunt zeci de mii care nu vor ajunge pe stadion. De ce? Pentru că nu vor unii care se consideră stăpâni pe bunuri publice. Oamenii au plătit pentru construirea stadionului. Dar n-au cum să vadă meciul pe stadion. De ce echipa asta a avut cea mai mare audienţă anul trecut? Pentru mizeriile care s-au făcut! Suporterii vin aproape, sunt empatici.

Reclamă

Mihai Stoica: „Bătaie de joc din partea LPF!”

Şi Ghencea, şi Arena Naţională erau prea mici pentru derby-ul acesta. Este o bătaie de joc din partea LPF! Am solictat să nu se dispute în primele cinci etape meciurile acestea. Erau FCSB cu Dinamo, cu Rapid, şi mai era şi Dinamo – Rapid. Orice meci se putea juca. În loc să muţi un meci, l-ai pus în primele etape. Că aşa a ieşit la sorţi, ţi-a fost lene să pui o condiţie suplimentară în program.

Dinamo nu a vrut să amâne meciul, şi nu ştiu dacă trebuie neapărat culpabilizaţi. Ovidiu Burcă simte că echipa e în vână, şi probabil că pe terenul acela, unde s-a obişnuit, suprafaţa este aceeaşi, dar bineînţeles că e o senzaţie de claustrare. Dar contează prea puţin. I-am văzut şi pe băieţi.

Închirierea stadionului Arcul de Triumf a durat foarte puţin, cineva e cu capul pe umeri acolo, şi vrea să încaseze, nu să administreze un bun naţional care pierde bani în fiecare secundă, cum se întâmplă în Ghencea. Administrarea stadionului din Ghencea este o gaură pe care nimeni nu vrea să o astupe. Probabil că se va ajunge şi acolo la o soluţie de normalitate”, a declarat Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și