Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj clar despre Octavian Popescu: „Încă e mic!” Laude la scenă deschisă pentru „perla” lui Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2024, 19:43

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj clar despre Octavian Popescu: „Încă e mic! Laude la scenă deschisă pentru „perla lui Gigi Becali

Mihai Stoica, mesaj clar despre Octavian Popescu

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a transmis un mesaj clar despre Octavian Popescu. MM îl consideră pe mijlocaşul de 21 de ani ca fiind cel mai talentat jucător din lotul FCSB-ului, chiar dacă acesta traversează un sezon modest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a marcat doar trei goluri în acest sezon la FCSB, în cele 22 de partide bifate, în toate competiţiile. În ciuda acestui fapt, Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa.

Mihai Stoica, mesaj clar despre Octavian Popescu

După ce Andrei Cordea l-a numit pe Octavian Popescu ca fiind cel mai talentat jucător cu care a jucat la FCSB, a venit şi rândul lui Mihai Stoica să ofere declaraţii despre „perla” de 21 de ani a lui Gigi Becali.

MM susţine că Octavian Popescu este cel mai talentat jucător pe care l-a văzut antrenându-se, de când el activează în fotbal. Managerul general de la FCSB a declarat că Tavi Popescu este un fotbalist complet, chiar dacă a înregistrat o scădere în acest an.

În ciuda cifrelor modeste, MM susţine că Octavian Popescu a realizat câteva meciuri extrem de bune în acest sezon, fiind de părere că vârsta este factorul decisiv pentru scăderea sa de formă.

Reclamă

„Eu îl văd drept cel mai talentat fotbalist. Am spus-o de când nu începuse să joace că e cel mai talentat jucător pe care l-am văzut antrenându-se la echipele unde am fost. E complet, poate juca orice. Încă e mic şi i s-au întâmplat multe, de aia a căzut puţin.

Unii zic că are un sezon catastrofal, dar poate n-au proprietatea termenilor, că l-am auzit şi pe Neubert că a fost catastrofal Coman. N-a fost catastrofal. Catastrofal e când nu ştii o limbă şi vrei să vorbeşti limba respectivă.

Tavi, anul ăsta, a dat gol cu bulgarii (n.r. – CSKA 1948 Sofia), a dat un gol fenomenal la Galaţi şi a deblocat meciul, că eram în criză. A dat un gol, a driblat şi crainicul stadionului la Sfântu Gheorghe. Uităm astea, eu nu le uit. I-a dat două pase lui Olaru cu Craiova… Uite, mi se face pielea de găină. Ok, poate nu dă 10 goluri, dar face multe”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a anunțat un posibil transfer la FCSB

Mihai Stoica a anunțat un posibil transfer la FCSB. Oficialul echipei patronate de Gigi Becali a vorbit despre campania de achiziții a roș-albaștrilor, care au reușit să aducă, până în momentul de față, doi noi jucători în lotul pregătit de Elias Charalambous.

„Până pe 12 februarie mai e. Dacă pleacă Andrea și dacă am găsi un atacant care să ne ajute mâine, poate da, dar să luăm împrumut sau tineri de perspectivă nu are sens acum.

Felul în care s-a exprimat echipa în ultimele două jocuri, când noi nu l-am putut folosi pe Andrea, ne dă speranțe. Cu Sibiu și Iași au fost două jocuri foarte bune făcute de noi. E adevărat, pierzi un target man, un jucător care poate să îți câștige duelurile aeriene, dar câștigi mobilitate, dinamică, câștigi la multe capitole.

Am văzut câțiva jucători (n.r – atacanți). Unul s-ar fi potrivit, însă era puțin cam complicată mutarea lui atunci și chiar a plecat la altă echipă. Era un jucător pe care îl știa bine Elias, dar a plecat, n-are rost să mai vorbim”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și