Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj clar despre transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB: „Nu e treaba lui Mihai Rotaru!”

Viviana Moraru Publicat: 14 iunie 2023, 22:03

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj clar despre transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB: „Nu e treaba lui Mihai Rotaru!

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi din cauza situaţiei lui David Miculescu

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a transmis un mesaj clar despre transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că mijlocaşul va semna contractul luni, urmând să fie prezentat în cadrul unei conferinţe de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a oferit o reacţie şi în privinţa declaraţiilor făcute de Mihai Rotaru. MM l-a taxat dur pe patronul Universităţii Craiova.

Mihai Stoica, mesaj clar despre transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB

Mihai Stoica a mai declarat că Alexandru Băluţă va fi folosit în linia mediană de la FCSB, şi nu se va lupta pentru postul de titular cu Octavian Popescu sau Florinel Coman.

De asemenea, MM a mai spus că nu îl interesează ceea ce a declarat Mihai Rotaru, însă s-a declarat revoltat de mesajele transmise de cei din galeria Universităţii Craiova.

„Cu Băluță ne-am înțeles, luni va semna contractul și va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă la bază. Nu pupă steagul, noi avem steagul, dar nu le pupăm.

Reclamă

Mă interesează prea puțin ce au vorbit cei de la Craiova. Dar am rămas surprins de unii oameni care sunt plătiți să analizeze fotbalul din România și care au dat dovadă de un diletantism feroce.

Am spus clar că Gigi a considerat că variantele la Olaru și Edjouma, care erau Oaidă și Nikolov, nu sunt variante pe care și le-a dorit, motiv pentru care îi dorește pe Djokovic și pe Băluță. Nu a jucat Băluță extremă în ultimii ani, acolo unde îi avem acolo pe Octavian Popescu și pe Coman.

Nu știe Craiova ce salariu are Băluță la noi. Mihai Rotaru susține mai multe lucruri, dar nu avea de unde să știe ce salariu îi dăm noi. Nu e treaba lui Mihai Rotaru cât îi dăm noi, până la urmă.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că Băluță a fost convins că Gigi a fost foarte interesat de el. Cum adică să îi dea bani lui Mitriță și Mitriță să-i dea banii lui Băluță? E o chestie jignitoare, dar nu mă miră la Rotaru.

Îți trimiți jucătorul la plimbare și eu aș fi plecat, m-aș fi simțit umilit. Galeria Craiovei a apelat la o instigare la violență și unii pot chiar să plătească pentru așa ceva!”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Rotaru: „Alex Băluță e un trădător”!

Mihai Rotaru a vorbit pe larg despre oferta pe care i-a făcut-o Universitatea Craiova lui Alex Băluţă. Rotaru a susţinut că i-a făcut lui Băluţă aceeaşi ofertă ca şi Gigi Becali: 20.000 de euro pe lună şi 100.000 de euro la semnătură.

„Nu există varianta mea, există ce s-a întâmplat. Aseară am spus că nu mai vorbesc despre persoane care nu mai există.

Dar am auzit astăzi niște declarații care m-au deranjat. Când Băluță, crescut de noi, a terminat contractul cu Academia Puskas l-am sunat acum 4 săptămâni și mi-a spus că e jucător liber de contract și că prima lui opțiune e să joace în străinătate. I-am spus că e pe masă o ofertă pentru el, să își caute tot ce se poate și dacă nu găsește să vină la noi.

I-am dat salariul pe care îl ia acum la FCSB, încă nu venise Alex Mitriță. M-a sunat acum zece zile să mă întrebe dacă putem vorbi, i-am spus că eram în București și i-am spus când vin în Craiova. M-am întâlnit cu el și mi-a spus să discutăm direct cu impresarul”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și