Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj clar după conferinţa lui Kyros Vassaras: „Nimeni, niciodată, nu ne-a sfidat la modul ăsta!”

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2023, 16:38

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj clar după conferinţa lui Kyros Vassaras: „Nimeni, niciodată, nu ne-a sfidat la modul ăsta!

Mihai Stoica a făcut o adevărată criză de nervi după România - Andorra 4-0. Oficialul de la FCSB a acuzat jocul dur al  celor din Andorra

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a transmis un mesaj clar după conferinţa de presă a lui Kyros Vassaras. Managerul general al vicecampioanei a fost extrem de deranjat de declaraţiile şefului CCA, în privinţa partidei din Giuleşti, dintre Rapid şi FCSB, din ultima rundă de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyros Vassaras a susţinut o conferinţă de presă, după scandalul creat de arbitrajul din derby-ul Rapid – FCSB, încheiat cu victoria giuleştenilor, scor 1-0.

Mihai Stoica, mesaj clar după conferinţa lui Kyros Vassaras

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi a transmis un mesaj categoric pe contul oficial de Facebook, după declaraţiile oferite de Kyros Vassaras. Managerul general de la FCSB susţine că şeful CCA i-a sfidat, cum nimeni nu a mai făcut-o până acum.

„Nimeni, niciodată, nu ne-a sfidat la modul ăsta. Nu știu cum se spune “intangibilitate” în limba greacă. Dar nu trebuie să știu. Trebuie să simt”, se arată în mesajul scurt postat de Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Imediat după derby-ul din Giuleşti, roş-albaştrii au acuzat maniera de arbitraj a lui Horaţiu Feşnic. Gigi Becali a oferit cele mai dure mesaje, într-o conferinţă de presă susţinută la o zi după meci.

Reclamă

La câteva zile după declaraţiile acide ale patronului roş-albaştrilor, şi Kyros Vassaras a susţinut o conferinţă de presă, în care a tratat pe larg, subiectul legat de arbitrajul din duelul Rapid – FCSB. Acest fapt se pare că i-a iritat şi mai mult pe oficialii vicecampioanei, după cum se observă în postarea lui Mihai Stoica.

Kyros Vassaras a explicat de ce Onea şi Grigore nu meritau cartonaşele roşii, după intrările „la rupere” din Rapid – FCSB 1-0

Kyros Vasarras a explicat de ce Onea şi Grigore nu meritau cartonaşele roşii, după intrările extrem de dure asupra lui Coman şi Compagno, în timpul meciului Rapid – FCSB 1-0.

Chiar dacă toţi oamenii de fotbal au ajuns la concluzia că Horaţiu Feşnic trebuia să îi elimine pe cei doi, şeful de la Comisia Centrală de Arbitri a organizat o conferinţă de presă, în care să le arate tuturor că deciziile lui Feşnic au fost corecte.

Reclamă 4 / 0/3

A început cu duelul dintre Grigore şi Compagno: „Este un atac imprudent, cu contact jos, la nivelul ghetei. Nu este un contact întreg. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Uitați fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forță excesivă, dar la viteză mare. Nu sunt criterii clare ca VAR să intervină”, a spus Vassaras, într-o conferinţă de presă.

Nici faza din minutul 4 în care Onea l-a luat pe sus pe Coman nu ar fi de cartonaş roşu. „VAR-ul nu poate interveni, nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Jucătorii sunt apropiați, călcarea pe picior este cartonaș galben, atunci când este intensitate medie. Sunt aici criterii clare pentru cartonaș roșu?

Este un contact clar pe tendon? Are continuitate? Este răutate? Vorbim doar despre o parte a piciorului, așa că VAR-ul nu poate interveni! Intenția lui este să joace mingea!”, a mai spus şeful CCA.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și