Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj clar pentru FRF: „Nu mai vreau scandaluri! Nu avem ce să le reproşăm!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 aprilie 2023, 21:28

Mihai Stoica, mesaj clar pentru FRF: „Nu mai vreau scandaluri! Nu avem ce să le reproşăm!

Mihai Stoica, mesaj clar pentru FRF

Mihai Stoica / Antena Sport

Mihai Stoica a avut un mesaj clar pentru cei de la FRF. Managerul general de la FCSB a transmis faptul că toţi jucătorii roş-albaştrii s-au întors mulţumiţi de la loturile naţionale, şi astfel a declarat că nu-şi mai doreşte scandaluri cu oficialii de la Federaţie. De asemenea, MM nu a vut nimic de reproşat nici în privinţa lui Octavian Popescu, cel care s-a accidentat la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut patru jucători convocaţi la echipa naţională, de către Edi Iordănescu. Adrian Şut, Darius Olaru, Octavian Popescu şi Deian Sorescu au fost chemaţi de selecţioner pentru meciurile cu Andorra şi Belarus.

Mihai Stoica, mesaj clar pentru FRF

Mihai Stoica s-a declarat mulţumit de modul în care jucătorii de la FCSB s-au întors de la echipa naţională. MM a dezvăluit că în trecut, fotbaliştii erau deranjaţi de unele aspecte de la lotul naţional, însă de această dată, şi prin prisma rezultatelor înregistrate de „tricolori”, niciun fotbalist nu s-a plâns.

De asemenea, MM a declarat că nu îşi mai doreşte scandaluri cu nimeni, deoarece mai sunt câteva etape rămase până la finalul sezonului, şi astfel echipa este concentrată pe cucerirea titlului în Liga 1.

„Nu mai vreau să avem scandaluri cu Federaţia Română de Fotbal. Şi chiar a apărut o informaţie cum că noi ne-am plâns de cum s-a întors jucătorii de la naţională. Nu e adevărat! Acum nu avem ce să le reproşăm, accidentarea lui Tavi Popescu se poate întâmpla!

Reclamă

Am apreciat transparenţa Federaţiei, au venit jucătorii monitorizaţi, au venit bine. Şi Şut a venit bine, şi Olaru. Pâna acum veneau nemulţumiţi, dar acum au venit toţi bine! Poate că a contat şi rezultatul… Nu mai vreau să avem nimic de împărţit cu nimeni, mai sunt câteva etape!”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit cum a ajuns la varianta Elias Charalambous

Mihai Stoica a dezvăluit cum a ajuns la varianta Elias Charalambous, pentru postul de antrenor principal la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că a luat legătura cu un agent grec, care este prieten şi cu Răzvan Lucescu. Agentul grec este cel care l-a sfătuit pe MM şi în 2005, în legătură cu Oleg Protasov.

Mihai Stoica a declarat că are mare încredere în Georgios Fougias, un agent grec, care i l-a recomandat atât pe Oleg Protasov, în 2005, cât şi pe Elias Charalambous, în prezent.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul general de la FCSB susţine că a avut o listă mai lungă, din care încă l-a ales pe tenhnicianul cipriot. MM a mai declarat că are mare încredere în Charalambous.

„Am urmat aceeași filieră pe care am urmat-o în 2005, când am ajuns să îl ofertăm pe Oleg Protasov. Cei mai în vârstă știu foarte bine despre ce e vorba. Vorbise Elias mai devreme că are încredere în agentul lui.

Și eu am foarte puțini oameni în fotbalul european în care am încredere, dar unul dintre ei este Georgios Fougias, agent grec care vorbește perfect românește și care este un apropiat al lui Răzvan Lucescu.

Prin el l-am adus și pe Oleg Protasov, prin el am ajuns și la Elias Charalambous.

Am avut o listă mai lungă, am preferat să fie un antrenor străin. Eram sigur că Gigi va accepta, dar până la urmă sunt foarte mulțumit că s-a ajuns la Elias, am foarte mare încredere că va obține rezultate bune cu echipa noastră. De când a intrat în vestiar, pare că este de aici”, a declarat Mihai Stoica, în conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și