Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit cum a ajuns la varianta Elias Charalambous: „Aşa am ajuns să-l ofertăm şi pe Oleg Protasov!”

Viviana Moraru Publicat: 2 aprilie 2023, 18:20

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit cum a ajuns la varianta Elias Charalambous: „Aşa am ajuns să-l ofertăm şi pe Oleg Protasov!

Mihai Stoica a dezvăluit cum a ajuns la varianta Elias Charalambous

Mihai Stoica şi Elias Charalambous, la conferinţa de presă/ Antena Sport

Mihai Stoica a dezvăluit cum a ajuns la varianta Elias Charalambous, pentru postul de antrenor principal la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că a luat legătura cu un agent grec, care este prieten şi cu Răzvan Lucescu. Agentul grec este cel care l-a sfătuit pe MM şi în 2005, în legătură cu Oleg Protasov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous i-a luat locul lui Leo Strizu la FCSB. Cipriotul va sta pe banca FCSB-ului la meciul cu Sepsi, de luni, care va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit cum a ajuns la varianta Elias Charalambous

Mihai Stoica a declarat că are mare încredere în Georgios Fougias, un agent grec, care i l-a recomandat atât pe Oleg Protasov, în 2005, cât şi pe Elias Charalambous, în prezent.

Managerul general de la FCSB susţine că a avut o listă mai lungă, din care încă l-a ales pe tenhnicianul cipriot. MM a mai declarat că are mare încredere în Charalambous.

„Am urmat aceeași filieră pe care am urmat-o în 2005, când am ajuns să îl ofertăm pe Oleg Protasov. Cei mai în vârstă știu foarte bine despre ce e vorba. Vorbise Elias mai devreme că are încredere în agentul lui.

Reclamă

Și eu am foarte puțini oameni în fotbalul european în care am încredere, dar unul dintre ei este Georgios Fougias, agent grec care vorbește perfect românește și care este un apropiat al lui Răzvan Lucescu.

Prin el l-am adus și pe Oleg Protasov, prin el am ajuns și la Elias Charalambous.

Am avut o listă mai lungă, am preferat să fie un antrenor străin. Eram sigur că Gigi va accepta, dar până la urmă sunt foarte mulțumit că s-a ajuns la Elias, am foarte mare încredere că va obține rezultate bune cu echipa noastră. De când a intrat în vestiar, pare că este de aici”, a declarat Mihai Stoica, în conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a dezvăluit cum a ajuns la FCSB

Elias Charalambous a dezvăluit cum a ajuns la FCSB, acolo unde va fi folosit de Gigi Becali ca antrenor în acte. Cipriotul de 42 de ani are licența PRO și îl va ajuta pe Mihai Pintilii. Becali a anunțat însă clar că fostul căpitan al roș-albaștrilor va lua deciziile. Cei doi au vorbit doar 10 minute la telefon, înainte ca Elias să accepte oferta.

”Acum câteva săptămâni a fost un interes. Înainte de a aduce un antrenor, a numi pe cineva, cei din conducere întreabă ce antrenor s-ar potrivi pentru echipă. S-a ajuns la mine, de aceea sunt aici.

Am lucrat cu antrenori mari, Fernando Santos. Am luat ce a fost mai bun de la antrenorii care m-au pregătit. Filosofia mea este tranziția rapidă.

E un băiat grozav (n.r Mihai Pintilii). Este o echipă foarte bună, cu atmosferă bună. Sunt convins că-mi voi pune în practică ideile. Îmi place să muncesc cu staff-ul.

Îmi place să știu totul. Am văzut multe meciuri. Lupta pentru titlu este strânsă. Am văzut câteva meciuri. Toată lumea trebuie să improvizeze.

Meciul nostru de mâine e important. Apoi ne vom concentra pe următorul joc. O echipă bună (n.r. Sepsi), cu fani. Toate echipele din play-off sunt dificile. I-am studiat. Trebuie să luăm cele trei puncte. Sunt încântat”, a spus Charalambous, într-o conferință de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” Vezi toate știrile
Citește și