Închide meniul

Gigi Becali i-a „ordonat” lui Elias Charalambous să schimbe echipa de start a FCSB-ului: „Nu va mai începe fără el!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2023, 11:20

Gigi Becali i-a „ordonat lui Elias Charalambous să schimbe echipa de start a FCSB-ului: „Nu va mai începe fără el!

Surpriză în lotul FCSB-ului

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali nu se dezminte şi i-a „ordonat” lui Elias Charalambous să schimbe echipa de start a FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că Alexandru Băluţă nu mai are voie să lipsească din primul 11, aşa cum s-a întâmplat în remiza cu FC Voluntari, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a fost titular în premieră împotriva ilfovenilor, dar a fost schimbat la pauză cu Băluţă. Chiar dacă nu a marcat, mijlocaşul ofensiv de 30 de ani l-a convins pe patron.

Gigi Becali i-a „ordonat” lui Elias Charalambous să schimbe echipa de start a FCSB-ului

În schimb, Rotariu ar urma să îl lase pe bancă pe Andrea Compagno şi să joace atacant central.

Sunt extraordinar de mulţumit de Băluţă. Nu va mai începe echipa fără el. Dă viteză jocului! Fără Băluţă pe teren nu începe meciul. Aşa aş vrea (n.r. Băluţă atacant), dar problema e că e mai eficient în dreapta.

Rotariu nu face faza defensivă şi eram cam bulevard în dreapta. O să-l băgăm pe Rotariu atacant şi o să joace el în dreapta„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă

Roş-albaştrii au o problemă importantă de lot. Florinel Coman a suferit o ruptură musculară şi a plecat să se trateze la vraciul Marijana, din Serbia. Se forţează revenirea lui pe teren chiar la derby-ul cu Petrolul, de sâmbătă. Sunt şanse mici să fie titular.

Cum ar putea arăta primul 11 la FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Șut, Ovidiu Popescu – Băluță, Rotariu, Octavian Popescu

Petrolul – FCSB este sâmbătă, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Teste antidoping la Petrolul Ploieşti, înaintea meciului cu FCSB

Au fost efectuate teste antidoping la Petrolul Ploieşti, înaintea meciului cu FCSB. Jucătorii „lupilor galbeni” au avut parte de o surpriză înaintea antrenamentului de joi, atunci când nouă jucători au fost chemaţi la un control antidoping.

Chiar dacă programul ploieştenilor a fost dat peste cap, antrenorul Florin Pîrvu a declarat că nu are o problemă cu acest lucru, jucătorii săi neavând nimic de ascuns. Antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti a şi glumit, spunând că jucătorii săi sunt „dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun”:

Sunt nouă jucători din lot care au participat la doping. Au fost luați aleatoriu. Nu avem nimic cu acest lucru, e absolut normal, dar, știți, inaintea unui meci cu Steaua s-a intamplat… Foarte bine, n-avem niciun fel de problemă, încă o data spun lucrul acesta, dar ne-a disturbat puțin, așa.

Aveam planificat să începem antrenamentul la o anumită oră, s-a întârziat. Știți și dumneavostră ce se întâmplă în aceste teste doping.

Ceea ce vreau să se înțeleagă e că suntem o echipă foarte în regulă la acest capitol, avem un staff medical foarte bun, totul se monitorizează, suntem foarte bine. Și dacă suntem dopați, suntem dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun”, a declarat Florin Pîrvu, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Petrolul Ploieşti şi FCSB.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și