Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj pentru Octavian Popescu după ce a spus că a fost pe „silent” cu Voluntari: „Aştept asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2023, 0:01

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj pentru Octavian Popescu după ce a spus că a fost pe „silent cu Voluntari: „Aştept asta!

Tavi Popescu nu s-a ferit de cuvinte după FCSB - Botoşani 3-2

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a avut mesaj pentru Octavian Popescu după ce a spus că a fost pe „silent” cu Voluntari. Oficialul de la FCSB a spus că, în ciuda evoluţiei modeste cu Voluntari, Tavi Popescu va fi titular cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica pune presiune pe Octavian Popescu înaintea derby-ului cu Petrolul, mai ales după evoluţia modestă din partida cu Voluntari.

Mihai Stoica, mesaj pentru Octavian Popescu după ce a spus că a fost pe „silent” cu Voluntari

„Octavian Popescu a fost pe silent, prea puţine acţiuni pe poziţia lui. Să vedem acum… Probabil că începe titular cu Petrolul şi aştept o evoluţie la nivelul celei cu Craiova, unde a fost de excepţie„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a vorbit şi despre situaţia lui Dorin Rotariu, cel care a debutat la două săptămâni după ce a semnat contractul. MM e de părere că Rotariu nu ar fi trebuit să joace, în mod normal, cu Voluntari, având în vedere că era liber de contract din luna mai.

Rotariu normal nu trebuia să joace după o perioadă atât de lungă. El a zis că poate să joace, doar că nu a fost prezent. Putea începe cu assist la FCSB la pasa spre Compagno, dar n-a fost aşa. Oricine vine după o pauză atât de lungă are nevoie de repere, să se obişnuiască cu colegii, sistemul„, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă

Oficialul de la FCSB a spus că are încredere mare şi în Alexandru Băluţă, despre care a spus că are nevoie să marcheze. „Băluţă are nevoie de o injecţie de moral, are nevoie să marcheze, pentru a trece de tracul ăsta. E un copil bun şi are nevoie de încredere„, a mai spus Mihai Stoica.

Şi patronul de la FCSB, Gigi Becali, a spus că Băluţă nu poate să lipsească din prima echipă.

Băluță îmi place și în centru de el, pentru că pune presiune și joacă în viteză. Dar, îmi place de el și în dreapta, pentru că își face faza defensivă, e agresiv acolo.

Reclamă 4 / 0/3

E banda aia ocupată. Când nu prea este el, se vede. Roti nu prea se apără el. Băluță nu are cum să lipsească din teren, pentru că este bun și colo și colo. E foarte bun. Fotbalul trebuie jucat în viteză. Când am jucat așa, am dat repede gol„, spunea patronul de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și