Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj tranşant pentru CSA Steaua: „Derby-ul e duminică! Nu am ironizat pe nimeni!”

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2023, 23:32

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj tranşant pentru CSA Steaua: „Derby-ul e duminică! Nu am ironizat pe nimeni!

Mihai Stoica, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a transmis un mesaj tranşant pentru CSA Steaua. MM a declarat că adevăratul derby va fi duminică, între FCSB şi Rapid, mărturisind că acesta este motivul pentru care fanii nu au umplut arena din Ghencea, pentru meciul din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua şi Rapid au remizat în Cupa României, scor 0-0. La duelul din Ghencea, sub 14.000 de fani au fost prezenţi în tribune. Pentru giuleşteni urmează derby-ul din campionat cu FCSB, derby ce se va disputa duminică, pe Arena Naţională.

Mihai Stoica, mesaj tranşant pentru CSA Steaua

După ce a transmis că FCSB va strânge doar într-o tribună cât a strâns CSA Steaua pe tot stadionul, Mihai Stoica a declarat că nu a vrut să-i ironizeze pe „militari”. Acesta a declarat că doar a comparat câte bilete au vândut roş-albaştrii pentru duelul cu Rapid, şi câte au vândut vicecampionii pentru derby-ul cu giuleştenii de la finalul săptămânii.

Acesta a mai declarat că CSA Steaua nu se bucură de prezenţa fanilor pe stadion, mărturisind că aceştia ar trebui să vină în Ghencea indiferent de meci.

„Era normal să fie redusă pentru că e derby duminică. Aşa văd eu. Eu nu am ironizat pe nimeni. Mie îmi place tot timpul să compar cifrele. Ieri se depăşiseră 14.000 de bilete vândut doar în tribuna a doua.

Reclamă
Reclamă 4

Când s-a anunţat 13.678, eu am calculat şi am văzut câte erau vândute ieri la noi în tribuna 2. Atat. O constatare, pur şi simplu. Dacă ar avea suporteri, ar veni şi la meciurile în care nu joacă cu Rapid”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, atac furibund la adresa arbitrajului

Mihai Stoica a lansat un atac furibund la adresa arbitrajului, după ce FCSB a remizat în duelul cu Oţelul, din Cupa României. MM susţine că arbitrajul video ar fi trebuit să intervină, la golul anulat al lui Joyskim Dawa. Acesta susţine că mingea nu a ieşit de pe teren, iar FCSB era ca şi calificată dacă învingea la Galaţi.

Ca urmare a deciziilor controversate din meciul cu Oţelul, Mihai Stoica l-a criticat în termeni duri pe centralul partidei de la Galaţi, Florin Andrei. MM consideră că arbitrul şi-a bătut joc de FCSB, care cu o victorie, era ca şi calificată în sferturile Cupei României.

Reclamă

„Și-a bătut joc de noi Florin Andrei din nou. Ne analizează de la VAR golul de la Sibiu, iar acum ne anulează gol marcat de noi pentru că zice că a ieșit mingea. Și mingea nu a ieșit! Cum să nu poată interveni VAR-ul? N-are cum să vadă niciodată de acolo asistentul. Problema e că mingea nu iese și ni se scoate mingea din poartă. În campionat, la Rapid cu UTA, mingea e în poartă clar.

Tușierul trebuia să ridice doar dacă vedea verde între minge și linia de poartă. Dacă nu a văzut, nu trebuia să se bage. Golul s-a verificat la VAR, chiar dacă a ridicat fanionul asistentul. Noi eram practic calificați dacă am fi câștigat”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:44

Ionel Ganea, discurs dur la adresa Ucrainei după victoria României: „O ţară fără recunoştinţă. Le-am arătat cum e cu fotbalul”

22:35

LIVE TEXTAustria – Franța 0-1! Mbappe a „forţat” autogolul lui Wober! Francezii, asalt spre trofeul EURO 2024

22:25

David Popovici luptă pentru semifinalele probei de 100 metri liber marţi, de la ora 10:38, LIVE STREAM în AntenaPLAY

22:23

Cutremur în naţionala Ucrainei după înfrângerea la scor cu România! Jucătorii l-au scos din vestiar pe selecţionerul Rebrov!

21:50

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB: „Clauză de 10 milioane de euro. Ne va califica în Champions League!”

21:46

„Ucraina are jucători mofturoşi” Victor Piţurcă, elogii pentru naţională şi Edi Iordănescu! Ce a spus de execuţia lui Stanciu

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și