Închide meniul

Mihai Stoica, nemulţumit că Gigi Becali a renunţat la Tamm: „Deciziile aparţin patronului şi nu are importanţă ce gândesc alţii”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2023, 8:41

Mihai Stoica, nemulţumit că Gigi Becali a renunţat la Tamm: „Deciziile aparţin patronului şi nu are importanţă ce gândesc alţii

Gigi Becali începe "revoluţia" în lotul FCSB-ului

Gigi Becali, alături de Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a spus că nu a fost încântat după ce Gigi Becali a renunţat la Joons Tamm. Fundaşul estonian a fost adus la FCSB chiar la recomandarea lui MM Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că ar fi vrut ca Joonas Tamm să rămână la FCSB pentru că a fost unul dintre cei mai constanţi jucători. Chiar dacă a fost numit preşedintele Consiliului de Administraţie, Mihai Stoica nu are putere de decizie.

Mihai Stoica, după ce Gigi Becali a renunţat la Tamm

Suntem în discuţii să vorbim ce jucători vor veni. (n.r. Tamm rămâne?) Nu. (n.r. dacă ar fi după tine ar rămâne?) Bineînţeles. Spun că ar fi rămas, dar nu plătesc eu salariile jucătorilor. Ultimul jucător pe care l-am propus la Steaua este Tamm.

Eu sunt preşedintelele Consiliului de Administraţie, nu am atribuţii pe linie sportivă. Conform InStat este jucătorul care a câştigat cele mai multe dueluri în Superligă, defensive şi aeriene.

Deciziile aparţin patronului şi nu are nicio importanţă ce gândesc alţii. El este cel care decide (n.r. Gigi Becali), care plăteşte şi la momentul ăsta urmărim jucători interesanţi în compartimentul ăsta”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Joonas Tamm, mesaj de rămas-bun pentru fanii roş-albaştri

Joonas Tamm pleacă de la FCSB. Fundaşul estonian şi-a luat rămas-bun de la fanii roş-albaştri. El le-a mulţumit acestora. Telenovela Tamm s-a terminat! Fundaşul a decis să părăsească echipa pentru care a evoluat un sezon.

A fost o plăcere. Mulţumesc tuturor colegilor mei şi staff-ului FCSB. Pentru toţi fanii şi suporterii – sunteţi uimitori. Forza Steaua (n.r.: FCSB)”, a scris Joonas Tamm pe Instagram.

Joonas Tamm a jucat din iulie 2022 la FCSB. În vârstă de 31 de ani, fundaşul e internaţional estonian. Tamm a adunat 35 de partide în tricoul FCSB, marcând şi 3 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru naţionala Estoniei, Joonas Tamm are 53 de prezenţe. A marcat şi 4 goluri pentru reprezentativa estoniană de seniori. Tamm a bifat prezenţe pentru toate naţionalele estoniene, de la U16 până la seniori.

Motivul pentru care Joonas Tamm nu a mai continuat la FCSB

Presa din Estonia a analizat, pe larg, plecarea lui Joonas Tamm de la FCSB. Fundaşul este un jucător extrem de apreciat în ţara sa, fiind desemnat jucătorul anului 2022.

Astfel, jurnaliştii estonieni sunt de părere că stopper-ul de 31 de ani nu se află la un nivel foarte bun, fapt care l-a determinat pe Gigi Becali să ia decizia de a nu-i mai prelungi contractul, care a expirat la finalul acestui sezon.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a confirmat că Joonas Tamm, membru al naționalei Estoniei, nu va continua la club și în sezonul următor.

Tamm a ajuns la FCSB în vara anului 2022 și a semnat un contract pe un an, plus unul opțional. Asta înseamnă că un an era garantat, iar celălalt ar fi fost posibil doar cu acordul părților. Acum este sigur că această opțiune nu mai este valabilă.

Motivul pentru care Becali nu îi prelungește contractul estonului este foarte simplu: Tamm nu este la un nivel foarte bun”, notează cei de la sport.postimees.ee.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și