Închide meniul

Mihai Stoica, nemulţumit de salariile mari date de Gigi Becali la FCSB: „Doar jucătorii indispensabili să aibă peste 10.000”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2022, 9:56

Mihai Stoica, nemulţumit de salariile mari date de Gigi Becali la FCSB: „Doar jucătorii indispensabili să aibă peste 10.000

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica este nemulţumit de salariile mari pe care le oferă Gigi Becali la FCSB. Managerul roş-albaştrilor consideră necesar ca doar jucătorii esenţiali să încaseze peste 10.000 de euro lunar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este una dintre echipele care oferă cele mai mari salarii din Liga 1. Cel mai bine plătit jucător din lotul vicecampionilor este căpitanul Florin Tănase, urmat de Florinel Coman.

Mihai Stoica, nemulţumit de salariile mari pe care le oferă Gigi Becali la FCSB

Mihai Stoica a ajuns la concluzia că salariile foarte mari din cadrul lotului FCSB-ului pot afectat jucătorii. Totodată, managerul echipei s-a declarat nemulţumit de contractele pe care Gigi Becali le oferă, ţinând cont de nivelul Ligii 1.

Totodată, MM dezvăluit numele singurului jucător care a evoluat la FCSB care a acceptat să-şi diminueze salariul, dar şi condiţiile pe care acesta le-a pus la finalul contractului.

„Cred că media salariilor ar trebui să fie 10.000. Doar marii jucători, indispensabili, să aibă peste 10.000, dar nu mult. Suntem în Romania şi discutăm de nişte salarii mari, totuşi. Cum ai putea să faci dacă un jucător nu acceptă că salariul lui şi al unor colegi periclitează viitorul echipei.

Reclamă

Să accepte diminuarea salariului, nu prea cred. Tătăruşanu a acceptat asta, dar a pus condiţia să fie liber când termină contractul, a apărat până în ultima clipă şi uite ce traseu a avut”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Florin Tănase, căpitanul roş-albaştrilor, este cel mai bine plătit jucător din cadrul lotului FCSB-ului, încasând 30.000 de euro pe lună. Următorul este Florinel Coman, care în ciuda evoluţiilor oscilante din ultima perioadă, „Mbappe de România” câştigă 20.000 de euro lunar.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase. Golgheterul FCSB era tot mai aproape de China, însă mutarea a picat. Trei milioane de euro cere Gigi Becali pentru căpitanul vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul de la FCSB a semnat cu P&P Sport Management, firma de impresariat a lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai influenți agenți din fotbalul mondial. Cu toate acestea, transferul său pare tot mai greu de realizat.

„Dacă cineva plătește clauza, poate să plece oricând. Eu nu știu absolut nimic. Patronul a vorbit cu anumiți impresari. Dacă plecă Tănase, avem 3 milioane. Dacă nu, avem golgheterul ultimelor două ediții în lot”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica îl aşteaptă pe Nicolae Dică înapoi la FCSB

Mihai Stoica îl aşteaptă pe Nicolae Dică înapoi la FCSB. După cum Antena Sport v-a anunţat în exclusivitate, „Dicanio” este alesul lui Gigi Becali, după ce Toni Petrea a decis să plece de la echipă.

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi.

„Sper să fie Dică, echipa asta poate elimina Saburtalo. Ne trebuie puţină încredere. Avem aceeaşi echipă de anul trecut şi a făcut cel mai bun parcurs din play-off, nimeni n-a făcut punctele noastre.

În toate cele trei meciuri am fost conduşi, nu doar că nu am reuşit să marcăm. Cineva trebuie să le redea încrederea, aşa cum jucau acum trei luni. Cine o să fie antrenor trebuie să accepte să lucreze cu Neubert.

Reclamă

Sper să vină. E ultimul antrenor cu care am avut performanţe în Europa ieşite din comun. Cu Dică nu doar am eliminat Viktoria Plzen, cu Dică am făcut 0-0 cu Sporting la Lisabona, aveam şanse de calificre în Champions League în grupe. Tot cu Dică am bătut Lazio la Bucureşti. Sper să iasă sub scut de la discuţiile cu Gigi Becali”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și