Închide meniul

Mihai Stoica, noi detalii despre accidentarea lui Florinel Coman: „Avem nevoie de el la meciul cu Dunajska”. Cât poate lipsi căpitanul roş-albaştrilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2022, 10:58

Mihai Stoica, noi detalii despre accidentarea lui Florinel Coman: „Avem nevoie de el la meciul cu Dunajska. Cât poate lipsi căpitanul roş-albaştrilor

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre accidentarea lui Florinel Coman. Managerul general al FCSB a mărturisit că situaţia căpitanului echipei este încă una incertă. RMN-ul urmează să confirme diagnosticul fotbalistului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost înlocuit la pauza meciului dintre Dunajska Streda şi FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor este suspect de ruptură musculară, accidentare care îl poate ţine departe de teren câtve luni, în funcţie de gravitatea sa.

Mihai Stoica, noi detalii despre accidentarea lui Florinel Coman

Mihai Stoica a mărturisit că Florinel Coman nu va sta depate de teren mai mult de o lună, sperând că accidentarea sa să nu fie una atât de gravă. Managerul FCSB a dezvăluit că mijlocaşul va efectua un RMN, prin care se va stabili exact diagnosticul final.

Totodată, MM Stoica a mai declarat că Florinel Coman este un jucător primordial în echipa FCSB, şi ca îi va lipsi lui Nicolae Dică în returul cu Dunajska Streda, de joi.

„Coman e posibil să aibă ruptură, are o accidentare musculară, mâine aflăm RMN -ul ca să aibă… e mult lichid când se rupe fibra musculară şi atunci trebuie să fie antiinflamator şi gheaţă şi după aia se vede exact dimensiunea leziunii. Leziune fibrilară are sigur, dar asta putem avea toţi, se rupe o fibră şi să nu ştii, de acolo pleacă crampe, intinderi, contracturi, rupturi.

Reclamă

La momentul ăsta nu ştim, după 48 de ore, 72, poate să aibă relevanţă şi RMN-ul. N-o să stea o lună, o să meargă probabil la Belgrad şi vine pauza în curând. Problema e ca noi avem nevoie de Coman la meciul cu Dunajska şi dacă ne calificăm în play-off„, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB va juca sâmbătă în campionat, în deplasare, contra celor de la Mioveni. Roş-albaştrii au un început modest de Liga 1, având două remize şi un eşec. În ultima etapă, trupa lui Nicolae Dică a remizat cu FC U Craiova, scor 1-1.

Mihai Stoica a răbufnit: „În Giuleşti, vestiarele sunt buncăre! Stadionul e mic şi nu arată bine!”

Mihai Stoica a răbufnit la adresa stadionului Rapid. Managerul general de la FCSB s-a plâns de condiţiile din Giuleşti, unde vestiarele l-au scos din sărite.

Reclamă 4 / 0/3

„Să vă spun ceva important ce am văzut la Dunajska Streda. Un stadion de 12.500 de locuri, care semăna cu cel al Petrolului. Nişte finisaje de cinci stele.

Noi am făcut nişte stadioane şi ţi-e şi silă… Stadioanele recente. În Giuleşti, vestiarele sunt buncăre, nu ai lumină naturală, nu ai aerisire. Nu ai aerisire, vă daţi seama să nu ai aerisire? Te duci în Giuleşti şi nu ai aerisire. Echipa aia care se duce acolo are o oră jumătate de stat înaintea meciului, are pauza de stat fără aerisire, pentru că facem lucruri fără cap.

Cel de la Sepsi nu arată strălucit pe afară, dar arată foarte bine înăuntru. Acolo am vrut să ajung. Giuleştiul nu arată bine. E mic, dar nu arată bine. Are nişte chestii pe la tribuna II, ăla de la Dunajska Streda e excepţional şi e 2019, pentru că oamenii ştiu să facă”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și