Închide meniul

OFICIAL | Ianis Stoica a semnat cu Hermannstadt. Reacţia imediată a fostului jucător de la FCSB: „Asta îmi doresc!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2024, 21:46

OFICIAL | Ianis Stoica a semnat cu Hermannstadt. Reacţia imediată a fostului jucător de la FCSB: „Asta îmi doresc!

Ianis Stoica a semnat cu Hermannstadt

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a semnat cu Hermannstadt / Captură Facebook

Ianis Stoica a semnat cu Hermannstadt şi a fost prezentat la noua sa echipă. Atacantul în vârstă de 21 de ani, care şi-a forţat plecarea de la FCSB şi U Cluj, a dezvăluit de ce a semnat cu gruparea clasată pe locul 7 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele 23 de meciuri stagionale jucate în tricoul lui U Cluj, Ianis Stoica a reușit să marcheze de 9 ori și să ofere 4 pase decisive. Acum se luptă chiar cu „Şepcile Roşii” pentru un loc în play-off.

Ianis Stoica a semnat cu Hermannstadt. A fost prezentat oficial

Ianis Stoica a fost desemnat cel mai bun fotbalist român Under 21 în prima parte a acestui sezon, în care a evoluat pentru U Cluj-Napoca. Pentru clujeni, Ianis a înscris 9 goluri și a oferit 4 pase de gol în toate competițiile.

Pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Metaloglobus, CS Slatina și FCSB (60 de meciuri, 10 goluri, 6 pase de gol).

Ianis Stoica are 21 de ani, este atacant, dar poate evolua și pe ambele părți laterale în linia ofensivă. Ianis a semnat un contract valabil pe 3 sezoane și jumătate. Tânărul este cotat la suma de 1.000.000 de euro pe site-urile de specialitate.

Reclamă

Ianis Stoica va purta tricoul cu numărul 7 la A.F.C.Hermannstadt„, este anunţul oficial făcut de Hermannstadt.

Noul jucător al sibienilor a avut şi o primă reacţie după ce a fost prezentat oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte bine, sunt bucuros că am ajuns la această echipă. M-a atras foarte mult proiectul și, în urma unor discuții, am decis să vin aici. Sunt foarte entuziasmat, sunt niște oameni profesioniști.

Măldărășanu mi-a spus că are nevoie de mine și să muncesc cât mai mult dacă voi veni. Mi-aș dori să intrăm în play-off, iar în plan personal îmi doresc să îmi ajut cât mai mult echipa”, a declarat Ianis Stoica.

Mesajul transmis de Ianis Stoica, după ce a lăsat-o cu ochii în soare pe U Cluj și a plecat de la FCSB

După ce oficialii de la U Cluj au anunțat faptul că au încetat colaborarea cu Ianis Stoica, jucătorul în vârstă de 21 de ani a postat un citat pe rețelele de socializare, în care a dat de înțeles că a luat cea mai bună decizie.

Să știi când să pleci se numește înțelepciune. Să fii în stare să pleci la momentul potrivit se numește curaj. Să pleci cu capul sus se numește demnitate”, a scris Ianis Stoica, pe contul său de Instagram.

După decizia lui Ianis Stoica, oficialii lui U Cluj au anunțat că FCSB trebuie să plătească o serie de clauze financiare.

FC Universitatea Cluj și FCSB au ajuns la un acord privind încheierea, înainte de termen, a împrumutului jucătorului Ianis Stoica. Acordul dintre cele două cluburi, semnat ieri, conține o serie de clauze financiare asumate de către FCSB”, se arată în anunțul ardelenilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și