Închide meniul

Mihai Stoica, noi detalii despre starea lui Billel Omrani! Când revine atacantul pe teren la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 martie 2023, 9:29

Mihai Stoica, noi detalii despre starea lui Billel Omrani! Când revine atacantul pe teren la FCSB

Mihai Stoica, noi detalii despre Billel Omrani

Billel Omrani, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre starea lui Billel Omrani, înaintea meciului dintre FCSB şi Sepsi, ultimul din sezonul regulat. Managerul general al roş-albaştilor susţine că atacantul se recuperează după accidentarea suferită în partida cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a fost transferat la începutul sezonului de FCSB, după ce a rămas liber de contract după despărţirea de CFR Cluj.

Mihai Stoica, noi detalii despre starea lui Billel Omrani, înainte de FCSB – Sepsi

Mihai Stoica a dezvăluit că Billel Omrani nu a preferat să meargă în Belgrad, pentru ase trata la vraciul Marijana Kovacevic, ci se antreneză în sala de forţă. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că atacantul va fi apt de joc peste trei săptămâni.

Alături de Billel Omrani, un alt jucător accidentat din lotul FCSB-ului este Ionuţ Panţîru, cel care nu a bifat niciun meci în acest sezon.

„Omrani nu a mers la Belgrad. A început la sală, e bine. În trei săptămâni cred că e apt de joc. În afară de Panțîru și Billel nu mai e nimeni la sală”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Billel Omrani se pare că va rataastfel ultima partidă din sezonul regulat, cu Sepsi, meci care se va disputa duminică, de la ora 21:00, în format live text pe AS.ro. Totodată, atacantul va rata şi primul meci din play-off al roş-albaştrilor.

În acest sezon, Billel Omrani a bifat 16 meciuri pentru FCSB, toate în Liga 1. Atacantul a reuşit să marcheze ş două goluri, în victoriile cu Chindia şi cu Hermannstadt.

Mihai Stoica a numit jucătorul care nu poate lipsi din primul „11” al FCSB-ului

Mihai Stoica a numit jucătorul care nu poate lipsi din primul „11” al FCSB-ului! Managerul general de la FCSB a vorbit la superlativ despre Octavian Popescu, tânăra extremă a formației roș-albastre. În acest moment, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 54 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă pentru Octavian Popescu, despre care consideră că nu ar trebui să lipsească din primul „11” al vicecampioanei României.

„Octavian Popescu, în opinia mea, nu are voie să iasă nicio secundă de pe teren, niciodată. Octavian Popescu niciodată nu joacă prost. Ştii ce înseamnă să joci prost? Să pierzi multe mingi, să iroseşti foarte multe acţiuni de atac, iar el niciodată nu mai face asta.

Chiar dacă nu are realizări, la modul să ajungă să dea pase de gol sau goluri, el nu pierde mingea. Când se pierde mingea, niciodată nu o să-l vezi să nu facă sprint să-şi ajute echipa pe tranziţia negativă. Niciodată! Pe când unii au problema asta”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și