Închide meniul

Mihai Stoica, noi detalii despre varianta ”FCSB pe Ghencea”: ”Am făcut o solicitare din nou. Am primit un răspuns ciudat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 februarie 2023, 13:45

Mihai Stoica a oferit noi detalii în legătură cu posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea. Clubul lui Gigi Becali a făcut o nouă solicitare și a primit un răspuns considerat ”ciudat” de oficialul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am făcut o solicitare din nou. Am primit un răspuns ciudat, din punctul meu de vedere. Pentru ca în prima parte a răspunsului este că încă nu sunt normele de aplicare a legii, dar pe finalul răspunsului mi se spune că în luna februarie se fac și lucrări de mentenanță.

Mihai Stoica, noi detalii despre varianta ”FCSB pe Ghencea”

Ce legătură au între ele? Nu jucăm că nu sunt norme, nu că sunt lucrări. Cineva vrea să aibă o plasă de siguranță, preferă să piardă zeci de mii de euro la fiecare meci, cineva vrea ca statul român să piardă sume considerabile”, a spus Mihai Stoica, într-o conferință de presă.

Pe de altă parte, FRF „militează” pentru primirea lui FCSB în Ghencea. Consilierului lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, cere ca echipa lui Gigi Becali să fie lăsată să joace pe Stadionul Steaua.

Omul de încredere al preşedintelui Federaţiei crede că ar trebui făcut un sondaj de opinie şi să conteze opinia majorităţii. A făcut comparaţie între numărul de fani de la meciurile lui CSA Steaua şi cel de la partidele lui FCSB.

Reclamă

FRF „militează” pentru primirea lui FCSB în Ghencea

”Este războiul unei minorităţi. Dacă întrebi oamenii de pe stradă vor spune că îşi doresc să vadă un meci pe un stadion nou, chiar dacă sunt cu FCSB sau Steaua. Vorbesc despre oameni normali.

Câţi am văzut la Steaua? Eu am văzut suporteri foarte puţini. Câţi am văzut la FCSB şi câţi am văzut la Steaua? De ce nu putem rezolva acest război prin intervenţia statului? Din punct de vedere economic, o instituţie a statului ar putea să îşi rezolve anumite probleme economice.

De ce trebuie să ne gândim tot timpul la o astfel de minoritate, care pune astfel de probleme. Hai să facem sondaj de opinie. Clubul poate să spună lucrul ăsta, că au un interes. Dar este vorba de instituţia statului, iar o instituţie a statului nu doreşte să primească bani de la cineva public. În timpul acestor probleme, noi pierdem bani. Noi iar ne punem problema că o minoritate să supără. Trebuie să ne gândim la ce vrea majoritatea.

Reclamă 4 / 0/3

Şansa acest minorităţi este că nu reuşim să ne ”coagulăm” ca şi popor. Oamenii nu vin să facă o masă. Câţi suntem noi? Suntem mai mulţi. Trebuie să faceţi ca noi”, a spus Andrei Vochin la orangesport.ro.

FCSB a trimis mai multe cereri pentru a putea juca pe stadionul de 100 de milioane de euro din Ghencea. Toate au fost refuzate. Echipa lui Gigi Becali este pe locul 4 în Liga 1 şi îşi dispută meciurile de acasă pe Arena Naţională. CSA Steaua este pe primul loc în Liga 2.

Recomandări
  • Mihai Stoica, noi detalii despre varianta ”FCSB pe Ghencea”
  • FCSB a făcut o nouă solicitare să joace pe Ghencea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și