Închide meniul

Mihai Stoica, noi dezvăluiri despre Billel Omrani! Cu ce probleme se confruntă atacantul de la FCSB: „El trebuie să facă prevenţie multă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2022, 18:43

Mihai Stoica, noi dezvăluiri despre Billel Omrani! Cu ce probleme se confruntă atacantul de la FCSB: „El trebuie să facă prevenţie multă

Mihai Stoica și-a făcut planurile de viitor! Ce va face după plecarea de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a oferit not detalii despre starea lui Billel Omrani, atacantul de la FCSB. Managerul roş-albaştrilor susţine că fostul jucător al celor de la CFR Cluj se confruntă cu o problemă medicală la nivelul genunchiului, care îl împiedică să evolueze la capacitate maximă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a fost transferat în septembrie de către Gigi Becali. De atunci, atacantul a evoluat în doar opt partide, fără să marcheze vreun gol. În ultima partidă a FCSB-ului, cu Mioveni, vârful a fost titular, însă a fost înlocuit la pauză de Florinel Coman.

Mihai Stoica, noi detalii despre Billel Omrani. Cu ce probleme se confruntă atacantul de la FCSB

Mihai Stoica a declarat că Billel Omrani este uşor accidentat, având o problemă la nivelul genunchiului care nu-i permite să evolueze la capacitate maximă. Managerul de la FCSB susţine că în ciuda acestei probleme, atacantul a contribuit masiv la victoria roş-albaştrilor cu Botoşani.

„El are nişte probleme medicale pe care… el trebuie să facă prevenţie mai multă decât ceilalţi pentru că îl doare genunchiul. Are o problemă la genunchi. Nu e o problemă gravă, dar e o problemă pe care trebuie să o controleze în permanenţă.

Trebuie să ai tonus muscular foarte bun ca să nu mai simţi durerea respectivă. Are o mică întindere de ligament la genunchi.

Reclamă

Omrani evoluează pe două poziţii. La Botoşani, pasa de la golul victoriei este genială. Pasa este genială, cu spatele la poartă, a dat o pasă lui Edjouma, nimeni din tot stadionul nu a înţeles ce vrea să facă. Nu se poate spune că nu a ajutat echipa!

Are nişte calităţi, are ceva câteodată cum ne miram la Budescu că făcea nişte chestii din astea deosebite, ceea ce nu se aştepta nimeni să facă, aşa face şi Billel. Are o calitate extraordinară. Are şi o potenţă foarte mare. Poate să alerge foarte mult, doar că asta e situaţia, a venit când a venit”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Gigi Becali, avertisment teribil pentru Billel Omrani după FCSB – Mioveni 5-1

Gigi Becali, avertisment teribil pentru Billel Omrani după FCSB – Mioveni 5-1. Patronul FCSB spune că atacantul francez trebuie să îşi schimbe atitudinea. În caz contrar, Omrani riscă să ajungă rezervă de lux.

Reclamă 4 / 0/3

„De Omrani mi-a plăcut foarte mult meciul trecut. Azi nu pot spune că nu şi-a recăpătat iuţimea, dar joacă zeflemitor. Nu contează cu cine joci, dă, mă, opt sau nouă la zero. Bă, dacă joci la zeflemea, ieşi tu la pauză şi stai frumos pe bancă, pentru că joci la zeflemea. Nu, tată, joacă serios! Am mare încredere în el. Dacă ar fi fost serios, vă daţi seama ce jucător era? Şi acum, dacă-şi schimbă atitudinea, pleacă în Franţa”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Billel Omrani a fost criticat şi de foştii internaţionali, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan. Atacantul francez a fost criticat de cei doi foşti internaţionali români, care sunt de părere că a fost o decizie bună ca Omrani să fie schimbat la pauză cu Florinel Coman.

”Nu l-am văzut pe Compagno pentru că era suspendat, dar l-am văzut pe Omrani şi aici trebuie să îţi dea de gândit. De ce un jucător (n.r. Compagno) care nu este aşa talentat joacă şi tu care pari aşa, la prima vedere, că eşti foarte talentat nu poţi să joci înaintea lui?”, a declarat Panduru la orangesport.ro.

”Omrani şi-au căutat echipă în vară şi nu a găsit… şi după vine la FCSB în disperarea de soartă. Nu ştiu acum, câţi s-a impus venirea Omrani la FCSB… Ca antrenor iţi convine să vină. Dar stai şi te întrebi de ce nu şi-a găsit echipă? Nu ştiu cât s-a pus la punct cu pregătirea. La pauză este schimbat pe bună dreptate şi intră Coman care marchează!”, a spus şi Viorel Moldovan.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și