Închide meniul

Mihai Stoica nu este de acord cu Gigi Becali! Anunț despre campania de transferuri: „Îl avem în curte”

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 11:30

Reclamă
Mihai Stoica nu este de acord cu Gigi Becali! Anunț despre campania de transferuri: Îl avem în curte”

FCSB, ofertă de un milion de euro pentru un jucător din Liga 1

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Hepta

Mihai Stoica nu este de acord cu Gigi Becali! Oficialul celor de la FCSB a vorbit despre dorința patronului, care încearcă să transfere un jucător de atac din Africa, după succesul pe care l-a avut odată cu transferul lui Siyabonga Ngezana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, patronul „roș-albaștrilor” este nemulțumit de atacul echipei sale, dar Mihai Stoica crede că FCSB nu are nevoie de noi transferuri în compartimentul ofensiv. „MM” crede că un jucător din lotul lui Elias Charalambous ar putea fi titular în atacul echipei.

Mihai Stoica nu este de acord cu Gigi Becali! „MM” nu vrea alt atacant la FCSB

Managerul general de la FCSB este de părere că echipa pe care o reprezintă nu are nevoie de un atacant, având în vedere faptul că David Miculescu poate fi utilizat în centrul atacului. Totodată, acesta a menționat faptul că nu este la curent cu lista de jucători propuși de Florin Vulturar, care a fost trimis în Africa de patronul vicecampioanei, pentru a găsi jucători talentați care să poată fi aduși la FCSB.

„Nu cunosc detaliile astea. Ştiu că Gigi Becali îşi doreşte un atacant, iar eu cred că îl avem în curte (n.r. – David Miculescu), dar rămâne de văzut. Mai sunt câteva meciuri şi sper să nu mă înşel, aşa cum nu m-am înşelat la atacanţi în ultima perioadă.

Haideţi să vorbim în iarnă dacă, într-adevăr, vom ajunge să facem o ofertă pentru un jucător. N-are sens să vorbim acum.

Reclamă
Reclamă

 E cu dublu efect. Fotbaliştii adevăraţi, când aud asta, joacă bine şi patronul se răzgândeşte. Cei care îşi caută alibiuri pot spune dup-aia: Păi, da, dar dacă spunea că vrea nu ştiu ce… . Fotbalul e pentru câştigători şi pentru oameni care, sub presiune, performează”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica, noi detalii despre starea lui Octavian Popescu

„MM” a dezvăluit faptul că Octavian Popescu nu se va trata la Marijana, deja celebră pentru modul prin care îi vindecă pe jucători. Totuși, oficialul vicecampioanei a dezvăluit că „Tavi” se va recupera în alt mod și a vorbit și despre perioada în care acesa va sta departe de teren.

„Tavi are un metalobism deosebit. El arde foarte rapid şi e dificil să pui masă musculară. E un băiat care arde atât de rapid. 

Reclamă

Tavi se putea vindeca la Marijana, leziunea e mică. Noi ne-am dus forţaţi de împrejurări, că erau meciuri importante cu jucători valoroşi. Sunt soluţii, iar el chiar trebuie să pună puţin pe el. 

Lotul arată bine. Normal, la o leziune 2A cum are el deja trebuie să se antreneze cu echipa în două săptămâni, dar a făcut-o de acum o săptămână”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și