Închide meniul

Mihai Stoica nu-i înțelege pe oficialii Rapidului: „L-aș pune pe Șumudică în secunda 1”

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2023, 20:27

Reclamă
Mihai Stoica nu-i înțelege pe oficialii Rapidului: L-aș pune pe Șumudică în secunda 1”

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Alexandru Băluţă, după ce mijlocaşul a fost înjurat de suporterii olteni

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica nu-i înțelege pe oficialii Rapidului. Managerul general de la FCSB crede că cea mai bună variantă pentru banca giuleștenilor este Marius Șumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la Rapid sunt nevoiți să își caute un nou antrenor, după ce Adrian Mutu s-a înțeles cu Neftci Baku. Favoritul conducerii este Cristiano Bergodi, chiar dacă unul dintre idolii de sub Podul Grant, Marius Șumudică, este, în prezent, liber de contract.

Mihai Stoica nu-i înțelege pe oficialii Rapidului. Oficialul de la FCSB ar fi mizat pe Marius Șumudică

Oficialul celor de la FCSB este de părere că Marius Șumudică este un antrenor care ar trebui să fie luat în calcul de conducerea celor de la Rapid. Principalul argument al lui „MM” este că Șumudică iubește clubul și ar putea face performanță pe banca echipei din Giulești.

„L-aș pune pe Șumudică în secunda 1, l-aș întreba doar cât vrea salariu. Nici nu cred că cere mult, nu s-ar pune problema, visul lui e să ia un campionat cu Rapid. Șumudică a câștigat campionatul cu Astra când nu îi dădea nimeni vreo șansă. Șumudică a avut victorii pe linie în sezonul în care CFR Cluj a luat titlul, mai rar găsești așa ceva.

Șumudică, în străinătate, a făcut câte ceva. La Gaziantep era singurul străin din Turcia. Nu s-a dus să se facă de râs prin afară, a performat peste tot. Șumudică e un tip special, spumos, te poți aștepta la orice când te cerți de el. E prezent peste tot, dar e antrenor! Aici nimeni nu mai poate să spună nimic”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire importantă despre plecarea lui Adrian Mutu. „Briliantul” ar urma să primească un salariu mult mai mare

Mihai Stoica a dezvăluit că are informații conform cărora Adrian Mutu ar urma să încaseze un salariu impresionant la Baku. Managerul general de la FCSB a spus că salariul acestuia va fi compus din șapte cifre.

„S-au întâmplat schimbări masive, foarte, foarte mulţi bani. Am informaţii. La momentul ăsta o să fie salarii, am vorbit cu cineva care este apropiat, şi o să fie salarii cu 7 cifre! Sunt mult mai mulţi bani pentru Mutu, pentru staff. Nu ştiu dacă se duce, dar pentru cine o să meargă o să fie bani mulţi”, a spus Mihai Stoica, pentru sursa citată anterior.

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid. Fostul portar crede că „Briliantul” a făcut totuși o alegere bună

Fostul mare portar al Stelei este de părere că Adrian Mutu a făcut o alegere bună și că experiența din străinătate îi va prinde bine. De asemenea, acesta a vorbit și despre situația actuală de la Rapid. „Eroul de la Sevilla” crede că echipa de sub Podul Grant va avea de suferit din cauza faptului că a rămas fără antrenor, chiar înainte de start-ul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Plecarea lui Mutu poate fi un minus pentru Rapid, în condiţiile în care el a făcut lotul, cantonamentul cu echipa, iar venirea unui nou antrenor înseamnă probabil şi o altă strategie, schimbări. Nu cred că Mutu pleacă din Giuleşti de teama unei presiuni, pentru că să fim serioşi! Rapid îşi propune cupele europene, nu neapărat câştigarea campioatului. Aşa, de propus, mulţi îşi propun

Faptul că a acceptat să semneze un contract într-un campionat străin… Cred că este vorba şi despre bani, şi despre faptul că îi va putea creşte şi cota ca antrenor. E un antrenor tânăr, care doreşte să se afirme, să crească tot mai mult şi o echipă din afara ţării poate să-l ajute în acest sens”, a spus Helmut Duckadam, pentru aceași sursă

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și