Închide meniul

Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte și l-a făcut praf pe Horațiu Feșnic. Ce a remarcat „MM”: „E ireal”

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 21:55

Reclamă
Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte și l-a făcut praf pe Horațiu Feșnic. Ce a remarcat MM”: E ireal”

Mihai Stoica, anunţ devastator pentru FCSB

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte și l-a făcut praf pe Horațiu Feșnic. Oficialul celor de la FCSB a avut un mesaj dur pentru central, pe care l-a criticat pentru modul în care a gestionat anumite faze din cadrul campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Feșnic a arbitrat partida dintre Rapid și FCU Craiova, încheiată cu scorul de 4-3. Mihai Stoica a remarcat o fază similară în acea partidă cu o intrare dură a lui Onea, la Florinel Coman, într-un derby din Giulești, din luna aprilie a anului trecut.

Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte și l-a făcut praf pe Horațiu Feșnic. Mesajul oficialului de la FCSB

Managerul general al celor de la FCSB a remarcat faptul că arbitrul a judecat în mod eronat două faze care îl aveau în „centrul atenției” pe Onea. Este vorba despre intrarea menționată anterior, atunci când jucătorul giuleștean „l-a făcut praf” pe Florinel Coman, și despre un fault al aceluiași jucător, din meciul cu FCU Craiova.

Mihai Stoica este de părere că rapidistul trebuia să fie eliminat în ambele situații.

”Onea a primit galben cu FCU Craiova pentru o intrare la începutul meciului. Arbitrul a judecat-o cu galben, la fel ca atunci la Onea cu Florinel Coman. Îmi aduc aminte de o fază din thriller-ul Rapid cu FCU. Îi dă galben lui Onea. Feşnic i-a dat galben lui Onea şi la meciul cu noi. A considerat că este aceeaşi intensitate. Este ireal cum poate să facă aşa ceva”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, dezvăluire uimitoare despre situația de la CFR Cluj. Mesajul oficialului de la FCSB

Managerul general de la FCSB a dezvăluit faptul că se aștepta ca Andrea Mandorlini să fie dat afară de la CFR Cluj, dat fiind faptul că echipa pe care o pregătește a jucat slab cu FC Botoșani. De asemenea, „MM” se aștepta ca Adrian Mutu să fie principalul om de pe lista lui Neluțu Varga, pentru înlocuirea italianului.

„Speram la un egal între Botoşani şi CFR. Victoria celor de la Botoşani mă uimeşte. Totuşi, în momentul în care l-au sunat pe Bogdan Andone, am zis aici în emisiune că îl cunosc foarte bine şi că e un antrenor foarte bun. Ştie să pregătească un meci cu o echipă cu preţenţii cum e CFR Cluj. Nu mă gândeam că pot câştiga, nici nu credeam că pot înscrie, la cât de organizată e CFR.

Mă surprinde că a bătut Botoşani, dar nu mă surprinde demiterea lui Mandorlini. Vorbeam cu apropiaţii şi ştiam că e clar faptul că Adrian Mutu va fi acolo noul antrenor. Nici nu se terminase meciul. Şi daca egala pe final CFR, tot ăsta era deznodământul. Cei de la CFR nu ştiu dacă s-au plâns de arbitraj, dar aveau motive să o facă”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și