Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluire uimitoare despre situația de la CFR Cluj: „Știam că Adrian Mutu va fi noul antrenor”

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 20:11

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluire uimitoare despre situația de la CFR Cluj: Știam că Adrian Mutu va fi noul antrenor”

Mihai Stoica, dezvăluire uimitoare despre situația de la CFR Cluj:

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire uimitoare despre situația de la CFR Cluj. Oficialul celor de la FCSB a vorbit despre demiterea lui Andrea Mandorlini, dar și despre decizia lui Neluțu Varga, de a-l aduce la echipă pe Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la CFR Cluj a anunțat că îl va da afară pe Andrea Mandorlini la finalul partidei cu FC Botoșani. Decizia acestuia vine în contextul în care echipa din Gruia a fost învinsă de „lanterna roșie” cu scorul de 0-1. Partida din Moldova a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Mihai Stoica, dezvăluire uimitoare despre situația de la CFR Cluj. Mesajul oficialului de la FCSB

Managerul general de la FCSB a dezvăluit faptul că se aștepta ca Andrea Mandorlini să fie dat afară de la CFR Cluj, dat fiind faptul că echipa pe care o pregătește a jucat slab cu FC Botoșani. De asemenea, „MM” se aștepta ca Adrian Mutu să fie principalul om de pe lista lui Neluțu Varga, pentru înlocuirea italianului.

„Speram la un egal între Botoşani şi CFR. Victoria celor de la Botoşani mă uimeşte. Totuşi, în momentul în care l-au sunat pe Bogdan Andone, am zis aici în emisiune că îl cunosc foarte bine şi că e un antrenor foarte bun. Ştie să pregătească un meci cu o echipă cu preţenţii cum e CFR Cluj. Nu mă gândeam că pot câştiga, nici nu credeam că pot înscrie, la cât de organizată e CFR.

Mă surprinde că a bătut Botoşani, dar nu mă surprinde demiterea lui Mandorlini. Vorbeam cu apropiaţii şi ştiam că e clar faptul că Adrian Mutu va fi acolo noul antrenor. Nici nu se terminase meciul. Şi daca egala pe final CFR, tot ăsta era deznodământul. Cei de la CFR nu ştiu dacă s-au plâns de arbitraj, dar aveau motive să o facă”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră: „Ne-am înţeles cu Adrian Mutu. El va fi antrenorul echipei”

Neluţu Varga a făcut un anunţ de ultimă oră despre Adrian Mutu. Patronul lui CFR Cluj a anunţat că s-a înţeles cu Adrian Mutu şi că acesta va prelua banca CFR-ului.

Patronul nu a vrut să dea detalii despre durata contractului, precizând că aceste detalii vor fi stabilite ulterior.

„Am vorbit cu Mutu. Ne-am înţeles, da. Astea sunt detalii pe care mâine le vom stabili (n.r.: durata contractului şi alte aspecte legate de contract), dar am stabilit că el va fi. Detaliile contractuale le discutăm mâine”, a declarat Neluţu Varga în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și