Închide meniul

Mihai Stoica, o nouă aroganță la adresa lui Edi Iordănescu: „Florinel Coman a stat 10 zile degeaba la națională!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2022, 22:46

Mihai Stoica, o nouă aroganță la adresa lui Edi Iordănescu: „Florinel Coman a stat 10 zile degeaba la națională!

Mihai Stoica

Mihai Stoica, într-o conferință de presă pentru FCSB / Captură Antena Sport

Mihai Stoica a avut o nouă aroganță la adresa lui Edi Iordănescu, după ce selecționerul l-a chemat pe Florinel Coman la echipa națională, însă nu a jucat niciun minut în meciurile cu Finlanda și Bosnia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica e de părere că pentru Florinel Coman ar fi fost mai bine să rămână la FCSB, sub comanda lui Nicolae Dică, decât să fie chemat la națională ca să nu joace deloc.

Mihai Stoica, o nouă aroganță la adresa lui Edi Iordănescu

„Coman a avut 10 zile de stat degeaba, i s-a dat o mână de ajutor și a văzut meciurile naționalei mai de aproape. Nu e ok din punctul meu de vedere”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

În urmă cu o săptămână, o declaraţie dată de selecţionerul României l-a deranjat pe managerul general de la FCSB. Mihai Stoica s-a enervat după ce l-a auzit pe Edi Iordănescu că „i-a întins o mână” lui Florinel Coman în momentul în care a decis să îl convoace pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia, pe care naţionala României le-a disputat în această lună.

„Florinel e ok. Dacă nu era ok, era trimis la echipa de club să se vindece și să se antreneze. A fost ajutat (n.r – râde). Poate s-a referit la diurnă. Nu știu, nu vreau să fiu malițios, dar, dacă m-am născut așa, e greu să mă schimb la 57 de ani”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Cum a reacționat Nicolae Dică, după ce Florinel Coman nu a prins niciun minut pentru echipa națională

În privința lui Florinel Coman, antrenorul de la FCSB a mărturisit că îi respectă decizia lui Edi Iordănescu, de a nu-l introduce nici măcar un minut în partidele cu Finlanda și Bosnia.

”Este important să avem jucători la echipa națională. Este bine pentru club, pentru jucători că sunt la națională. Nu mă plâng în acest moment.

Acesta a fost decizia antrenorului de la echipa națională. Acum ce pot să fac? Să-l cert eu pe Edi că nu l-a băgat pe Coman? Asta a fost strategia lui, i-au ieșit rezultatele în aceste două jocuri…”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare partidei dinntre FCSB și FC Argeș.

Reclamă 4 / 0/3

Declarația lui Edi Iordănescu care l-a enervat pe Mihai Stoica

Selecţionerul României a dezvăluit că absenţele lui Valentin Mihăilă şi Andrei Ivan au contribuit la decizia de a-l convoca pe mijlocaşul de la FCSB.

Totodată, Edi Iordănescu a declarat că Florinel Coman are nevoie de meciuri la echipa naţională, pentru a-şi recăpăta încrederea, după o perioadă în care a fost măcinat de accidentări. Selecţionerul a mai mărturisit că „Mbappe de România” intră în planurile sale şi în vederea preliminariilor pentru Euro 2024.

„Referitor la Florinel Coman, e un jucător care poate ajuta România pentru European. E un jucător care vine după o perioadă foarte grea și pe care eu îl cunosc foarte bine. Și al cărui potențial îl cunosc foarte bine. Ținând cont și de absențele lui Mihăilă și Ivan, este o mână întinsă din partea mea pentru Florinel Coman.

Am întins și această mână, iar așteptarea mea este una mare. În cel mai scurt timp, el să dea două mâini înapoi pentru echipa națională. Are nevoie de acest impuls”, spunea Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre Finlanda şi România.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și