Închide meniul

Mihai Stoica pariază pe Alexandru Băluţă: „Bag mâna-n foc pentru el!” Laude pentru primul transfer al verii de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2023, 17:32

Reclamă
Mihai Stoica pariază pe Alexandru Băluţă: „Bag mâna-n foc pentru el! Laude pentru primul transfer al verii de la FCSB

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre Darius Olaru și Florinel Coman

Mihai Stoica, în cadrul unei conferinţe de presă

Mihai Stoica pariază pe Alexandru Băluţă, fiind convins că mijlocaşul va avea evoluţii extrem de bune la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Băluţă este jucătorul de care echipa lui Gigi Becali avea nevoie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă este primul transfer oficializat de FCSB în această vară. Roş-albaştrii s-au mai înţeles şi cu Siyanbonga Ngezana şi Damjan Djokovic, cei doi urmând să fie prezentaţi în scurt timp la echipă.

Mihai Stoica pariază pe Alexandru Băluţă

Mihai Stoica a dezvăluit că Alexandru Băluţă a fost întotdeauna un jucător pe placul lui. MM a dezvăluit că a purtat o discuţie cu mijlocaşul, acesta dezvăluindu-i faptul că antrenamentele de la FCSB sunt mult mai intense decât cele din Ungaria, de la Akademia Puskas.

De asemenea, managerul general de la FCSB a mai declarat că Băluţă poate evolua în centrul liniei mediane a roş-albaştrilor, fiind un jucător care se aseamănă cu Darius Olaru.

„Băluță e foarte bun. Pot să bag mâna în foc pentru el. L-am văzut antrenându-se. A spus că ritmul de la antrenamentele noastre e mult superior celui din Ungaria.

Reclamă

E jucătorul de care aveam nevoie. Când se pierde mingea, e mereu în sprint. E foarte bun jucător, mi-a plăcut tot timpul. Am văzut de la început că nu e un fotbalist de bandă și mi se pare că poate juca în centru, așa cum am văzut și la Darius Olaru”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Gigi Becali a anunțat că Băluță, Djokovic și Ngezana vor intra titulari la FCSB

Gigi Becali a anunțat că Băluță, Djokovic și Ngezana vor intra titulari la FCSB. Primele trei transferuri făcute de roș-albaștri vor avea prioritate. Mai mult, Gigi mai promite un fundaș central și încă un atacant.

”Mai trebuie să luăm un fundaș. Și un atacant. Dar acolo pot juca și Miculescu, și Coman, și Malcom Edjouma. Dacă se întâmplă ceva cu Compagno, poate fi înlocuit. Nu avem stres. Ne trebuie un fundaș, dar vreau și un atacant. Dar nu sunt în niciun fel de grabă.

Reclamă 4 / 0/3

Oricum, Dawa nu e un fundaș central de aruncat. El greșește, dar are forță și viteză. Dacă își reglează puțin comportamentul și mișcările, tot am încredere în el.

Noi am dat 7 jucători care nu jucau și am luat până acum 3. Și vor fi titulari. Am întărit echipa cu trei titulari. Crește talia echipei. Vom avea Dawa, Edjouma, Djokovic și Ngezana. Avem patru jucători care să dea cu capul la centrări. Nu mai las echipa așa”, a spus Becali, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și