Închide meniul

Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 22:51

Reclamă
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor

Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a fost surprins plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul. Managerul general al roș-albaștrilor a mers să sărbătorească succesul echipei cu suporterii și a oferit imaginea serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat, matematic, titlul în Liga 1, după ce a învins-o pe Farul cu scorul de 2-1! Victoria roș-albaștrilor a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul

După fluierul de final al meciului de pe Arena Națională, oficialii roș-albaștrilor au pătruns pe teren, pentru a-i felicita pe jucătorii care au învins-o pe Farul.

Printe aceștia s-a numărat și Mihai Stoica, care a mers apoi și îl peluză, pentru a sărbători titlul alături de suporteri.

Totuși, oficialul roș-albaștrilor s-a lovit, cel mai probabil la urcarea în peluză, și a fost surprins cu fața plină de sânge, în timp ce se bucura alături de fani.

Reclamă
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză / Captură Orange Sport

Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB

Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. William Baeten, de la FC U Craiova este fotbalistul care e aproape de venirea la noua campioană a României.

Becali şi-a menţinut interesul pentru Louis Munteanu, Denis Alibec şi Kiki şi anunţă 8 transferuri cu care să forţeze grupele cupelor europene.

„Trebuie să iau 7-8 jucători neapărat. Poate mai mulți! Așa, din campionatul românesc, vreo 3 așa îi știu. Nu pot să vă spun.

Reclamă 4 / 0/3

Kiki a vorbit acum 6 luni. Am zis până nu se termină contractul nu mă interesează să iau jucători de la Gică. A zis impresarul că semnează, dacă nu în Bulgaria. Dacă el este liber. Kiki a vorbit acum 6 luni. Am zis până nu se termină contractul nu mă interesează să iau jucători de la Gică. A zis impresarul că semnează, dacă nu în Bulgaria. Dacă el este liber… Nu semnam din iarnă.

Alibec, poate Louis Munteanu, mai sunt și de la Craiova, de la Mititelu de acolo. Dacă mă înțeleg cu el. Baeten da, Bauza nu. Blănuța e interesant numai ca înălțime. Eu trebuie să iau jucători care mâine să îi pun să joace”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

William Baeten mai are contract cu FCU Craiova până în vara anului viitor. Jucătorul cotat la 650.000 de euro a ajuns la cinci goluri marcate în acest sezon, în cele 33 de partide bifate, în toate competiţiile. Belgianul de 27 de ani şi-a mai trecut în cont şi trei pase decisive.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și