Închide meniul

Mihai Stoica, postare religioasă înainte de FCSB – Sepsi! Ce a transmis oficialul „roş-albaştrilor”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 martie 2024, 18:50

Reclamă
Mihai Stoica, postare religioasă înainte de FCSB – Sepsi! Ce a transmis oficialul „roş-albaştrilor

Mihai Stoica, postare religioasă înainte de FCSB - Sepsi! Ce a transmis oficialul "roş-albaştrilor"

Mihai Stoica, la un meci / Profimedia Images

Mihai Stoica a surprins cu o postare religioasă înainte de FCSB – Sepsi. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB şi-a cerut iertare. Nu este clar încă pentru ce şi de la cine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB o întâlneşte de la ora 21:00 pe Sepsi, într-un meci din prima etapă a play-off-ului. Echipa patronată de Gigi Becali va încerca să profite de paşii greşiţi făcuţi de contracandidatele la titlu.

Mihai Stoica, postare religioasă înainte de FCSB – Sepsi! Ce a transmis oficialul „roş-albaştrilor”

Iertați-mă și Dumnezeu să vă ierte! Post cu folos duhovnicesc tuturor!❤️”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

FCSB e pe primul loc în Liga 1. „Roş-albaştrii” au 4 puncte avans faţă de Universitatea Craiova şi Rapid şi 5 puncte avans faţă de CFR Cluj.

Cu o victorie astăzi, în meciul cu Sepsi, „roş-albaştrii” se vor distanţa la 7 puncte de locul 2, ocupat în prezent de Universitatea Craiova.

Reclamă

FCSB – Sepsi e în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 21:00. Rapid a fost învinsă, cu 2-1, acasă de către Farul, iar CFR Cluj a pierdut tot acasă, şi tot cu 2-1, derby-ul de ieri cu Universitatea Craiova.

FCSB – Sepsi, 21:00, LIVE TEXT. Echipele probabile

FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Șut, Olaru, Lixandru – Oct. Popescu, Băluță, Fl. Coman

Sepsi Sf. Gheorghe: D. Moldovan – Oroian, Ninaj, D. Ciobotariu, Fl. Ștefan – N. Păun, Kallaku – R. Varga, Aganovic, K. Varga – Safranko

Reclamă 4 / 0/3

De la Sepsi lipseşte însă unul dintre cei mai importanţi jucători. Marius Ştefănescu este suspendat şi a stârnit un val de polemici în România. Victor Angelescu l-a atacat pe mijlocaşul covăsnenilor.

Victor Angelescu: „Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB”

Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB. Au câștigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidență prea mare pentru mine.

Mă refer la Ștefănescu, da. Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, știind cu cine urmează să joci și că în următorul meci o să fii suspendat. Ștefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aștept – și dacă au făcut asta, îi felicit – ca de la vară Ștefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar…

Să fie o coincidență? Nu cred în coincidențe de genul ăsta. A luat galben în 94, când erau deja calificați în play-off, un galben stupid, e cel mai bun jucător al lor. Dacă aș spune că este o prostie imensă înseamnă că a făcut-o de vreo 3 ori, că el nu prea joacă cu FCSB. Probabil transferul e deja făcut.

FCSB ne-a obișnuit cu așa ceva, să joace cu Iașiul iar înainte de meci să-i ia pe Luis Phelipe, să joace cu Hermannstadt iar înainte să-l ia pe Baba Alhassan… Că tot ziceau ei cu omenia, au și ei multe omenii, iar câteodată hoții strigă hoții. Și dacă câștigă, o să fie 7 puncte între noi, dar mai sunt 9 meciuri iar noi o să jucăm până la capăt”, a declarat Victor Angelescu la primasport.ro.

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – Sepsi: „Nu plângem după o înfrângere”

Elias Charalambous a transmis un mesaj de luptă înainte de FCSB – Sepsi. Liderul din Liga 1 se pregăteşte pentru primul meci din play-off. Partida de pe Arena Naţională cu Sepsi va fi şi prima pentru formaţia de pe primul loc după umilinţa din ultima etapă a sezonului regulat.

Primul meci din play-off, jucăm cu Sepsi mâine. Trebuie să arătăm o reacție. Sunt sigur că jucătorii vor reacționa pentru a lua cele trei puncte. Avem nevoie de sprijinul fanilor mai mult decât oricând, pe parcursul celor 90 de minute.

Reclamă

Cel mai bun mod de a începe play-off-ul este cu o victorie. Cred că jucătorii mei vor arăta o reacție pentru a lua cele trei puncte.

E fotbal și niciodată nu știi care va fi rezultatul. Nu plângem. Suferim după înfrângere (n.r. după înfrângerea cu Rapid), dar e normal să câștigi sau să pierzi meciuri.

După o înfrângere e o bună oportunitate să ne trezim. Nu plângem după o înfrângere”, a declarat Elias Charalambous, înaintea meciului cu Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și