Închide meniul

Mihai Stoica, potop de ironii după scandalul de la Craiova: „Nu am ştiut că mâna face parte din cap şi capul din mână”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2022, 18:24

Mihai Stoica, potop de ironii după scandalul de la Craiova: „Nu am ştiut că mâna face parte din cap şi capul din mână

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimediaimages

Mihai Stoica, potop de ironii după scandalul de la Craiova, Managerul general al FCSB a lansat un potop de ironii, după ce Istvan Kovacs a dictat un penalty controversat pentru Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica s-a enervat şi după ce a văzut explicaţii oferite de preşedintele CCA, Kyros Vassaras.

Mihai Stoica, potop de ironii după scandalul de la Craiova

În cazul ăsta, eu am un prieten medic oftalmolog şi cred că va face ani mulţi în perioada următoare, pentru că toţi cei care ne-am perindat pe aici trebuie să mergem să ne facem un control. Nu mai vedem.

Eu am văzut clar că mingea îi vine în cap, dar aşa am văzut eu, probabil că sunt semi orb şi atunci am ridicat mâinile din moment ce oamenii care au dreptatea în mână şi sunt deţinătorii adevărului absolut spun asta, îmi prezint scuzele. Nu am ştiut că mâna face parte din cap şi capul din mână.

Cel mai mult urăsc când mă ia cineva de prost, dar nu de prost, de prostul proştilor. Cum să fie, când e clar că îi vine mingea, ce hent este? Cine a văzut imaginile, Cătălin Popa, Vassaras?

Reclamă

Cred că trebuie să-i spună altceva. Domnule Kovacs, Istvan, prietene, vino rapid şi stai până vezi că nu-i nimic. Vino, că ne batem joc de meci şi de fotbalişţi şi de zeci de mii de oameni din tribună, şi de sute de mii sau câţi s-au uitat la TV. OK, eşti nervos, că nu ti-a ieşit, primul penalty nu l-ai văzut şi a fost penalty, asta nu înseamnă că trebuie să te încăpăţânezi să dai un penalty care n-a fost. Nu a fost.

Iar praful ăsta în ochi care ni se aruncă devine foarte deranjant. Nu-i normal, până la urmă noi suntem patronii acestui fenomen în România, care suscită din ce în ce mai mare interes, uite stadioane pline. Chiar aşa să fim luaţi peste picior? Nu a fost domne nimic, totul a fost perfect. Nu a fost perfect nimic. N-a fost henţ, n-a fost penalty şi nu se ştia ce se întâmplă la 1-0„,  a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Kyros Vassaras, explicații după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Kyros Vassaras, explicații după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a transmis că al doilea penalty primit de echipa lui Mihai Rotaru a fost corect acordat de Istvan Kovacs.

Reclamă 4 / 0/3

În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă.

Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp și aflată într-o poziție nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia.

CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 și va sesiza comisiile abilitate”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Adrian Mititelu, acuze fără precedent: ”Istvan Kovacs a fost avertizat din camera VAR că nu e penalty, dar a ignorat complet!”

Adrian Mititelu a făcut acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Patronul oltenilor susține că Istvan Kovacs a fost avertizat că Yassine Bahassa nu a comis henț în careu, însă acesta ”a ingorat complet”.

Astfel, Kovacs a dictat lovitură de la 11 metri, după ce în urmă cu câteva minute mai dictase un penalty. Sergiu Hanca a transformat, iar echipa lui Mihai Rotaru conducea la pauză cu 2-0.

”Viciere de rezultat! Lucrurile se complică! Dețin informația că arbitrul VAR a comunicat lui Kovacs faptul că Bahasa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare nu a fost penalty. Deși a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.  

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și