Închide meniul

Mihai Stoica, potop de ironii pentru CFR Cluj: „Salutăm campioana ‘fuorigioco’ a României!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2022, 11:03

Mihai Stoica, potop de ironii pentru CFR Cluj: „Salutăm campioana fuorigioco a României!

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, pune presiune pe CFR Cluj

Hepta

Mihai Stoica, potop de ironii pentru CFR Cluj. După ce l-a distrus pe Dan Petrescu, managerul general al FCSB a continuat cu ironii la adresa celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica s-a amuzat pe seama stilului defensiv al celor de la CFR Cluj şi a postat noi mesaje ironice la adresa campioanei.

Mihai Stoica, potop de ironii pentru CFR Cluj

Salutăm campioana ‘fuorigioco’ a României!” şi „Să dăm credit atacului zic” – sunt cele două mesaje prin care Mihai Stoica îşi ironizează rivala.

Dan Petrescu i-a răspuns lui Mihai Stoica

CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-1, în penultima etapă a Ligii 1. Ardelenii s-au distanţat astfel la patru puncte de FCSB, iar meciul direct de la Buzău, de duminică, nu mai are miză.

Dan Petrescu nu i-a uitat pe criticii săi şi l-a ironizat pe Mihai Stoica, cel care îl făcuse praf la finalul meciului dintre CFR şi Unversitatea Craiova.

Reclamă

E clar că la toate cele cinci campionate câştigate am avut o contribuţie. La 3 din ele am fost aproape tot timpul, la celelalte 2 nu am fost tot anul. Dar la toate 5 am şi eu 1% la fiecare trofeu. Acest titlu a fost mai greu decât toate celelalte la un loc. Nu mă aşteptam sincer ca Voluntari să facă un meci extraordinar, la fel cum a făcut şi Craiova azi. Şi-au vândut scump pielea.

S-a văzut că a fost un campionat corect, cei de la Craiova cred că au făcut cel mai bun meci din campionat. Au încercat în toate poziţiile să ne încurce, să dea goluri. Şi a băgat cea mai puternică echipă, cred că 7 fundaşi aveau, cei mai puternici, cei mai înalţi. Au încercat să ne încurce. Craiova nu se bătea pentru niciun loc.

Nu e uşor să câştigi 5 titluri la rând. În continuare aştept să fiu criticat, cum s-a întâmplat de când sunt antrenor aici. Am fost făcut praf şi pulbere non stop! Dar până la urmă medalia e aici. Ceilalţi vorbesc şi eu câştig trofee.

Reclamă 4 / 0/3

Mi s-a cerut şi demisia, mi s-a spus că nu înţeleg nimic, că jucăm nu ştiu cum. Îi felicit pe cei care, aşa uşor, dau declaraţii despre mine, un antrenor şi un jucător care am făcut ceva pentru fotbalul românesc. Ca jucător mi-am dat viaţa, am scos lumea în stradă, iar ca antrenor uitaţi-vă, fac lumea fericită! Nu merit acest tratament pe care îl am în România, nu merit!„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Dan Petrescu nu o iartă pe FCSB

„Bursucul” asigură că îşi doreşte să câştige şi în ultima etapă, cu FCSB, dar rămâne de văzut când se va încheia petrecerea la Cluj-Napoca.

Cred că va fi plin de petreceri, dar vom încerca să câştigăm. Nu vom merge în vacanţă la Buzău. Nu ştiu când vom începe antrenamentele, avem 2-3 zile libere. Le-am spus conducătorilor clubului nu cumva să organizeze ceva: ‘Dacă organizăm, suntem proşti!’. Cred că acum s-au dus să caute ceva.

Nu îmi place să pierd şi indiferent ce va fi vom merge la meciul cu FCSB să câştigăm meciul„, a mai spus antrenorul campioanei.

Dan Petrescu a câştigat prima dată titlul cu Unirea Urziceni, în 2009. Din 2018 este de neoprit cu CFR Cluj. Dan Petrescu s-a descătuşat după ce a făcut-o campioană din nou pe echipa sa.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și