Închide meniul

Mihai Stoica, prima reacţie după FCSB – Farul 2-1: „Nimeni şi nimic nu ne poate sta în faţă!” Cei doi jucători remarcaţi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2023, 11:10

Reclamă
Mihai Stoica, prima reacţie după FCSB – Farul 2-1: „Nimeni şi nimic nu ne poate sta în faţă! Cei doi jucători remarcaţi

Mihai Stoica, prima reacţie după FCSB - Farul 2-1

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a avut prima reacţie după FCSB – Farul 2-1. Mihai Stoica a lăudat atitudinea echipei şi a spus că, dacă fanii vor fi alături aşa cum au fost cu Farul, nimeni nu le va putea sta în faţă jucătorilor lui Charalambous şi Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Mihai Stoica a avut cuvinte de laudă şi despre Farul, despre care a spus că a jucat la un nivel mai ridicat decât a făcut-o în sezonul regular, atunci când a reuşit să se impună pe Arena Naţională.

Mihai Stoica, prima reacţie după FCSB – Farul 2-1

„Echipa legendelor Hagi și Popescu este din ce în ce mai bună, mult peste cum s-a prezentat în ianuarie pe Arenă, când a câștigat. Dar… Când noi avem toți fotbaliștii importanți apți și jucăm cu atitudinea asta… Nimănui nu i se va șterge din memorie capodopera lui Florinel Coman, dar eu rămân și cu sprinturile din prelungiri ale inepuizabilului căpitan Darius Olaru …

Când armonia prezentă în biroul antrenorilor se reflectă în exprimarea echipei, pe tot parcursul unui meci pregătit excelent… Când arbitrajul video intervine prompt și se dictează penalty (nu ca în 3 situații similare la primul meci din play-off; unde eram cu punctele alea?)…

Când ai alături aproape 30.000 STELIȘTI care uită de Sfintele Sărbători, ignoră ploaia asta enervantă și urmează exemplul celor din Peluza Nord Steaua…ATUNCI NIMENI ȘI NIMIC NU NE POATE STA ÎN FAȚĂ”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Elias Charalambous, cucerit de Octavian Popescu şi Florinel Coman

Elias Charalambous s-a declarat cucerit de Octavian Popescu şi Florinel Coman la finalul derby-ului FCSB – Farul, scor 2-1, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB a reuşit să câştige primul său meci de pe Arena Naţională.

Cipriotul adus de Gigi Becali pe banca vicecampioanei României i-a lăudat pe jucătorii care au răpus liderul Ligii 1. Tavi Popescu, cel care a scos penalty-ul din care Andrea Compagno a deschis scorul, a fost remarcatul lui Charalambous. Şi Florinel Coman, marcator pentru a treia etapă la rând, a fost felicitat de antrenor.

Reclamă

O victorie importantă pentru noi. A fost foarte bine că am câştigat poate împotriva celui mai dificil adversar. Sunt trei puncte care ne ajută foarte mult din punct de vedere psihic. Vreau să le mulţumesc şi fanilor. A fost o atmosferă incredibilă. Vreau să împart această victorie cu ei.

Acesta e stilul meu (n.r. că este agitat pe margine). V-am spus că aşa mă manifest. Avem jucători de calitate. Concentrarea noastră a fost la capacitate maximă. Încercăm să jucăm foarte bine.

Jucătorii s-au antrenat foarte bine, de când am ajuns eu aici. Sunt foarte fericit că sunt membru al acestei echipe. Avem multe puncte pe care trebuie să le îmbunătăţim, dar la atitudine stăm bine.

Cred că toată România a văzut calitatea lui Octavian Popescu. Avem foarte mulţi jucători de calitate. Sunt fericit că sunt antrenorul acestei echipe.

Florinel Coman e un jucător foarte profesionist, de fiecare dată se antrenează foarte bine. Astăzi a fost o muncă din punct de vedere colectivă foarte bună.

Important e să ne gândim la adversarul următor. Nu avem foarte mult timp să ne gândim la această victorie. Important e să fim foarte bine pregătiţi la fiecare meci„, a declarat Elias Charalambous, potrivit orangesport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:10

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și