Închide meniul

Elias Charalambous, cucerit de Octavian Popescu şi Florinel Coman: „Toată România a văzut asta!”. Ce a declarat după FCSB – Farul 2-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 aprilie 2023, 0:03

Reclamă
Elias Charalambous, cucerit de Octavian Popescu şi Florinel Coman: „Toată România a văzut asta!. Ce a declarat după FCSB – Farul 2-1

Elias Charalambous, cucerit de Octavian Popescu şi Florinel Coman

Elias Charalambous, în timpul meciului / Hepta

Elias Charalambous s-a declarat cucerit de Octavian Popescu şi Florinel Coman la finalul derby-ului FCSB – Farul, scor 2-1, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB a reuşit să câştige primul său meci de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cipriotul adus de Gigi Becali pe banca vicecampioanei României i-a lăudat pe jucătorii care au răpus liderul Ligii 1. Tavi Popescu, cel care a scos penalty-ul din care Andrea Compagno a deschis scorul, a fost remarcatul lui Charalambous. Şi Florinel Coman, marcator pentru a treia etapă la rând, a fost felicitat de antrenor.

Elias Charalambous, cucerit de Octavian Popescu şi Florinel Coman

O victorie importantă pentru noi. A fost foarte bine că am câştigat poate împotriva celui mai dificil adversar. Sunt trei puncte care ne ajută foarte mult din punct de vedere psihic. Vreau să le mulţumesc şi fanilor. A fost o atmosferă incredibilă. Vreau să împart această victorie cu ei.

Acesta e stilul meu (n.r. că este agitat pe margine). V-am spus că aşa mă manifest. Avem jucători de calitate. Concentrarea noastră a fost la capacitate maximă. Încercăm să jucăm foarte bine.

Jucătorii s-au antrenat foarte bine, de când am ajuns eu aici. Sunt foarte fericit că sunt membru al acestei echipe. Avem multe puncte pe care trebuie să le îmbunătăţim, dar la atitudine stăm bine.

Reclamă

Cred că toată România a văzut calitatea lui Octavian Popescu. Avem foarte mulţi jucători de calitate. Sunt fericit că sunt antrenorul acestei echipe.

Florinel Coman e un jucător foarte profesionist, de fiecare dată se antrenează foarte bine. Astăzi a fost o muncă din punct de vedere colectivă foarte bună.

Important e să ne gândim la adversarul următor. Nu avem foarte mult timp să ne gândim la această victorie. Important e să fim foarte bine pregătiţi la fiecare meci„, a declarat Elias Charalambous, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a deschis scorul dintr-un penalty dictat de Istvan Kovacs, după un fault în careu al lui Kiki asupra lui Octavian Popescu. A transformat Andrea Compagno în minutul 34. La pauză managerul Farului, Gheorghe Hagi, a schimbat trei jucători. Florinel Coman a marcat încă din primul minut al reprizei secunde. Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 51, prin nou-intratul Enes Sali, care a profitat de un balon deviat la un şut al lui Mazilu şi a înscris.

În următoarea etapă din play-off-ul Ligii 1 sunt programate derby-urile: Sepsi – Universitatea Craiova (vineri, 20:30), Farul – CFR Cluj (sâmbătă, 20:30) şi Rapid – FCSB (duminică, 20:30). Toate partidele vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Clasamentul actualizat din Liga 1:

1. Farul – 39 de puncte
2. CFR Cluj – 38 de puncte
3. FCSB – 37 de puncte
4. Universitatea Craiova – 32 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi Sf. Gheorghe – 24 de puncte

Tavi Popescu, optimist după FCSB – Farul 2-1

Octavian Popescu a fost folosit extremă dreapta, dar a reuşit să se remarce în faţa celor peste 27.000 de fani. A anunţat că e gata să aducă primul titlu după o pauză de 8 ani.

„Este foarte important că am reuşit să câştigăm, ne-am apropiat de primul loc. V-am spus, de câte ori sunt folosit, nu contează pe orice post, vreau să îmi ajut echipa. În seara asta am şi greşit, nu se bagă echipa în centrul, dar mergem mai departe. Important e să luăm cele 3 puncte.

Eu rămân cu cele 3 puncte. Suntem pe drumul cel bun, suntem aşa de vreo 6 luni. Este foarte bine că ne creem ocazii, ştim şi să suferim. Sper să ieşim campioni la final.

Reclamă

Trebuie să învăţăm din greşeli. Cred că anul acesta suntem pregătiţi 100% să luăm campionatul.

Nu mi-a fost greu, este tot fobal, dar până te obişnuieşti. În câteva meciuri te înveţi. Antrenorul mi-a dat foarte multă încredere şi cred că s-a văzut. Mi-a dat foarte multe sfaturi, dar nu pot să spun pentru că află adversarii”, a declarat Tavi Popescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și