Închide meniul

Mihai Stoica, prima reacție după numirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova: „Țin mult la el! Va fi standing ovation”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2022, 23:25

Mihai Stoica, prima reacție după numirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova: „Țin mult la el! Va fi standing ovation

Mihai Stoica, după venirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Mihai Stoica, alături de Mirel Rădoi / Hepta

Mihai Stoica a avut o primă reacție după ce Mirel Rădoi a fost numit antrenor principal la Universitatea Craiova. Managerul general de la FCSB e sigur că fanii roș-albaștrilor îl vor aplauda pe Mirel în meciul direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a fost idol la FCSB când era jucător și chiar i-a antrenat pe roș-albaștrii în sezonul 2015-2016. MM Stoica nu e însă supărat pe el că a ajuns acum la rivala din Bănie.

Mihai Stoica, prima reacție după numirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

”Vă daţi seama că Mirel a fost o persoană importantă în cariera mea. Ţin mult la el, nu mă bucur când e în altă tabără, dar când a fost la naţională a fost… Craiova l-a vrut mereu. Cam astea sunt reperele din cariera lui Mirel: victoria cu Anglia la U21 şi că a fost la o bară de barajul pentru EURO. A mai fost şi meciul cu Islanda, care nu s-a câştigat cu neşansă acolo.

Nu sunt variante cred eu, cu tot respectul pentru antrenorii români. Nu sunt variante. Mirel a fost la naţionala de tineret şi s-a calificat. Balint a fost la Snagov şi Tărlungeni, a făcut treabă, dar la un anumit nivel.

Va fi standing ovation când va juca împotriva FCSB, el nu s-a dezis, cum s-au dezis unii. Lovin nu se regăseşte în niciun proiect. E trist că nu s-a bucurat după ce ne-am calificat cu Saburtalo. O să-l întreb pe Lovin dacă ne putem bucura. Mirel a fost şeful Stelei (n.r. FCSB-ului) când a jucat, nu a existat ca altul să fie. Şi când era mic şi erau alţii, tot el era şeful”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi vrea „remontada” la debut în Universitatea Craiova – Zorya Luhansk

Mirel Rădoi vrea „remontada” la debut în Universitatea Craiova – Zorya Luhansk. Oltenii au pierdut confruntarea tur cu 0-1, iar noul antrenor vrea să îşi califice echipa în play-off-ul UEFA Conference League.

„Sentimente de fericire, chiar dacă am avut un singur antrenament, i-am simțit bine pe băieți. Momentul special va fi mâine seară. Ne așteaptă un meci dificil. Încercăm să schimbăm lucrurile. Vom încerca ca băieții să înțeleagă cât mai rapid ideile. N-aș vrea să intru în multe detalii, toată lumea este pregătită pentru acest meci. Am o idee despre primul „11”, doar că sunt câteva semne de întrebare.

Băieții sunt încrezători, mai ales după ultima victorie din campionat, chiar au un moral bun. Jucăm acasă, echipa vine după un meci câștigat. Vrem să arătăm că a fost o întâmplare ce s-a întâmplat în tur. Așa cum am discutat, va trebui să ne evaluăm strategiile. Va trebui să alternăm momentele, acolo trebuie să vină semnalele clare din partea băncii.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că e foarte important ca fiecare jucător să înțeleagă zonele care trebuie să fie ocupate. În seara asta vor lua cunoștiință cu ceea ce trebuie să facă. Vor primi mai multe informații. La analiză vor lua exact cunoștiință de ceea ce trebuie să facă.

La cum am văzut partida dintre cele două, aproape 90% va fi Ber Sheeva calificată mai departe. Sper să nu vadă și ei conferința, să le mai dezvălui informații. În mare, mă știți. Cred că vom reuși să ne poziționăm mai sus cu liniile. Universitatea Craiova este pregătită, dar și ei sunt motivați. Să știi că familia îți e aproape de bombe e cea mai mare motivare. Băieții știu asta”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și