Închide meniul

Mihai Stoica, propunere surpriză pentru Mihai Rotaru. Stadionul pe care îşi doreşte să se dispute FCSB – Universitatea Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2023, 23:04

Reclamă
Mihai Stoica, propunere surpriză pentru Mihai Rotaru. Stadionul pe care îşi doreşte să se dispute FCSB – Universitatea Craiova

Vivi Răchită, atac devastator la Mihai Stoica

Mihai Stoica, în peluza FCSB, după meciul cu CFR Cluj / Hepta

Mihai Stoica a venit cu o propunere surpriză pentru Mihai Rotaru, în încercarea de a găsit un stadion pentru disputarea meciului FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 8-a a Ligii 1. Roş-albaştrii au din nou probleme şi nu ştiu unde ar putea juca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viceampionii României nu vor putea să se dueleze cu oltenii pe Arena Naţională din cauza East European Comin Con, eveniment dedicat fanilor benzilor desenate, animaţiilor, jocurilor video şi serialelor TV. Au „interzis” şi pe stadionul din Ghencea.

Mihai Stoica, propunere surpriză pentru Mihai Rotaru

Astfel, MM le-a propus oltenilor să fie primiţi pe stadionul „Ion Oblemenco”. Singura condiţie ar fi aceea ca FCSB să primească, pentru fanii ei, jumătate dintre bilete.

Dacă nu jucăm nici pe Arena Naţională, nici în Ghencea, aş fi de acord să jucăm la Craiova, să putem avea măcar jumătate, jumătate.

Noi vrem să jucăm pe un stadion unde stadionul poate fi plin. Decât să joc pe Arcul de Triumf, eu aș prefera ca meciul să se joace la Craiova! Chiar așa!

Reclamă

Fotbalul e făcut pentru spectatori, dar până şi telespectatorii nu suportă să vadă… Cum era atunci în pandemie„, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica nu îşi mai doreşte ca FCSB să joace pe stadionul Arcul de Triumf din cauza capacităţii mici, de doar 8.100 de locuri. Nici gazonul nu este pe placul şefilor clubului din Berceni.

Între timp, roş-albaştrii se pregătesc pentru meciul din Conference League cu Nordsjaelland. Din informaţiile AS.ro, până în acest moment s-au vândut în jur de 22.000 de bilete. Suporterii FCSB-ului îşi doresc să doboare un nou record de asistenţă pe arena din Ghencea. La casele de bilete vor mai fi puse la vânzare în aproximativ 6.000 de tichete. Preţurile acestora variază între 30 de lei şi 250 de lei. FCSB – Nordsjaeland va fi joi, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Când ar urma să revină FCSB pe Arena Naţională

FCSB a jucat mai întâi derby-ul cu Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf, după care a reuşit să primească acceptul de a reveni în Ghencea. Gigi Becali a anunţat că deja că nu îşi doreşte să joace toate partidele pe Stadionul Steaua şi e pregătit să se întoarcă pe Arena Naţională.

Din informaţiile AS.ro, după „dubla” cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League, FCSB se „mută” pe stadionul cu 55.000 de locuri. Pe Arena Naţională se pot găzdui din nou meciuri de fotbal după data de 18 august.

Arena Naţională s-a umplut la două concerte de senzaţie. Celebrele trupe Guns N’Roses și Depeche Mode şi-au încântat fanii şi au ţinut-o pe FCSB departe de stadionul pe care îl considera a fi „acasă”. Chiar dacă acestea au avut loc pe 16 iulie, respectiv 26 iulie, administratorul arenei a avut nevoie de timp pentru a deschide din nou porţile.

Gazonul a avut de suferit şi, pe anumite porţiuni, a fost nevoie să fie schimbat. Din informaţiile noastre, lucrările sunt pe punctul de a fi finalizate, astfel că se pot organiza meciuri după 18 august. Astfel, mai mult ca sigur FCSB – Poli Iaşi va avea loc pe Arena Naţională. Disputa din etapa a 6-a a Ligii 1 este programată duminică, pe 20 august, de la ora 21:30, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și