Închide meniul

Mihai Stoica râde de Dan Petrescu după circul făcut în fața lui Gică Hagi: ”De ce geaca asta”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 mai 2023, 9:17

Mihai Stoica râde de Dan Petrescu după circul făcut în fața lui Gică Hagi: ”De ce geaca asta”

Mihai Stoica îl vrea plecat pe Andrei Vlad de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica se amuză pe seama lui Dan Petrescu după circul făcut de antrenorului de la CFR Cluj în fața lui Gică Hagi, la finalul meciului cu Farul, pierdut, 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu s-a dus la finalul partidei direct spre jucătorii Farului, pe care i-a certat că și-au apărat corect șansele. Apoi, el i-a reproșat anumite lucruri și lui Gică Hagi, care a zâmbit ironic.

Mihai Stoica râde de Dan Petrescu după circul făcut în fața lui Gică Hagi

”De ce geaca asta la Dan Petrescu? E vară! Aia e geacă de iarnă, avem şi noi modelul ăsta! (n.r. râde) Poate fi un factor perturbator, eu cred că de acolo pronesc toate de la geacă.

De ce geaca asta? (n.r. râde) Dacă temperatura corpului creşte creşte şi din cauza factorilor interni şi externi. De ce geaca asta? Eu cred că ar trebui să renunţe la geacă şi se rezolvă multe probleme.

N-am avut situaţii de genul ăsta, dar nervos l-am văzut. Aşa este el, un tip foarte extrovertit. Am glumit, că altfel ne îmbolnăvim. Eu zic să nu mai judecăm greşit oamenii. Cred că a vorbit cu Gică Hagi şi a oprezentat scuzele până acum”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Dumitru Dragomir a comentat ieşirea lui Dan Petrescu

Dumitru Dragomir a comentat ieşirea lui Dan Petrescu. Fostul şef al LPF a recunoscut că nu a mai văzut aşa ceva.

„Nu am văzut aşa ceva ca la Dan Petrescu. A depăşit linia roşie. Te duci până la limita bunului simţ, dar nu treci. A greşit. Nu îl condamnaţi aşa de mult. Dacă ar fi computer, nu ar greşi. Hagi, râzând, i-a spus şi el câteva. L-a curăţat cu asta, cu superioritatea.

Nu îl mai criticaţi pe Dan Petrescu, a luat cinci campionate. Anul ăsta a ieşit pe locul 3 şi nu e bine? Eu zic că nu pierde Europa. Eu sunt Oracolul de la Bălceşti. Şi cu rezervele îl bate pe Mititelu”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan este un coleric, se aprinde repede. Îţi pierzi controlul. Dar aş vrea să îl întreb când şi-a dat seama ce a făcut, cum a reacţionat? Cum îi răspunde lui Dîncu sau lui Rus? Sau lui Boc.

Nu mai vorbesc că patronul Neluţu Varga a băgat o groază de bani. Are peste 30 de milioane de euro. Nu faci banii ăştia în 3000 de ani dacă n-ai minte. De exemplu, azi cum reacţionează Dan Petrescu, nu ieri”, a mai declarat Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și