Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns categoric legat de plecările de la FCSB din această iarnă: „Lui Gigi îi pare rău”

Alex Masgras Publicat: 27 decembrie 2023, 8:30

Reclamă
Mihai Stoica, răspuns categoric legat de plecările de la FCSB din această iarnă: „Lui Gigi îi pare rău

Mihai Stoica a avut un răspuns dur pentru atacantul care a spus că nu ar veni niciodată la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a oferit un răspuns categoric legat de plecările de la FCSB din această iarnă. Preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a anunţat că FCSB nu este dispusă să se despartă de jucătorii săi pentru sume mai mici decât cele stabilite în contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre aceştia se numără Darius Olaru, despre care s-a scris că ar fi dorit în Italia, dar şi Florinel Coman.

Mihai Stoica, răspuns categoric legat de plecările de la FCSB din această iarnă

Stoica a anunţat că nu se pune problema ca jucătorii cu clauze să părăsească echipa pentru sume mai mici decât clauzele stipulate în contract şi a dezvăluit că patronul Gigi Becali regretă că i-a pus o clauză prea mică lui Florinel Coman:

„Cu Olaru nu e nimic. Nu poate fi nimic. A zis Gigi (n.r. – despre clauza care trebuie achitată) şi nu mai are rost să discutăm. Cu jucătorii importanţi care au clauză nu se poate discuta sub clauză. Oricum lui Gigi îi pare rău că i-a făcut clauză aşa de mică lui Coman, iar dacă vine cineva cu 9 milioane nu-l dă.

Nimeni nu e de vânzare la noi, decât dacă se achită clauza. La mine n-a ajuns nicio discuţie. Cu Gigi ştiu că au discutat unii cu Olaru, dar nu s-a pus problema de vizita medicală sau eu ştiu ce a mai apărut”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a vorbit şi despre presupusul interes pe care FCSB l-ar avea pentru doi tineri jucători din Liga 1, Doru Andrei de FC Voluntari şi Rareş Pop de la UTA. Stoica a anunţat că nu se pune problema ca cei doi să ajungă la FCSB:

„Vine lumea şi inventează că îl vrea FCSB pe Doru Andrei. Nu! Nu s-a pus niciodată problema. O să rămână treaba asta că FCSB îl vrea, dar nu îl vrea!

FCSB e în mare cursă pentru Rareş Pop (n.r. – ironic). Nu s-a pus niciodată problema pentru Rareş Pop, dar niciodată”, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali a răbufnit după ce a auzit de „transferul” lui Darius Olaru la Monza

Giovanni Becali a răbufnit după ce a auzit de „transferul” lui Darius Olaru la Monza, unul care era anunţat ca şi făcut, după vizita căpitanului de la FCSB în Italia.

Gigi Becali a anunţat că nu se desparte de căpitanul său pentru mai puţin de 7 milioane de euro, iar vărul patronul şi agentul golgheterului Ligii 1, Giovanni Becali, susţine că mutarea este departe de a fi făcută.

„Nu mai e în Italia. Stați liniștiți, ca de obicei, sunt doar minciuni”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Oficialii clubului italian ar fi fost pe Arena Naţională la meciul cu Hermannstadt (3-0), pentru a-l urmări pe Olaru. S-au convins după ce mijlocașul a semnat o dublă și a ajuns la 10 goluri stagionale. Este cel mai bun marcator din Liga 1. Echipa aflată pe locul 11 în Serie A l-a mai dorit și în trecut pe jucătorul de la FCSB.

Cota de piață a lui Darius Olaru este într-o continuă creștere. A ajuns la 6.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. 10 goluri și 2 pase decisive a reușit Olaru în cele 21 de meciuri ale actualului sezon din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și