Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns dur după acuzaţiile lui Adi Mutu: „Dacă tot vorbim de păsări, găinărie a fost în Giuleşti. Mare de tot!”

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2022, 21:02

Mihai Stoica, răspuns dur după acuzaţiile lui Adi Mutu: „Dacă tot vorbim de păsări, găinărie a fost în Giuleşti. Mare de tot!

Mihai Stoica este aproape dea anunţat o nouă hegemonie în fotbalul românesc

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

  • Replică dură a lui Mihai Stoica pentru Adi Mutu
  • FCSB – Rapid 3-1

Mihai Stoica a avut un răspuns dur după acuzaţiile lansate de Adi Mutu la finalul derby-ului FCSB – Rapid, scor 3-1, din etapa a 17-a a Ligii 1. Managerul general al roş-albaştrilor nu l-a iertat pe antrenorul giuleştenilor şi a ieşit la atac!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astea sunt doar găinării!„, a răbufnit Mutu după ce suporterii Rapidului, care au făcut deplasarea pe Arena Națională, n-au fost lăsați să stea împreună. Replica lui MM a venit la nici 24 de ore distanţă.

Mihai Stoica, răspuns dur după acuzaţiile lui Adi Mutu

Oficialul lui FCSB i-a adus aminte „Briliantului” ce s-a întâmplat în meciul tur, când fanii vicecampioanei au primit mai puţine bilete decât s-au anunţat iniţial.

Reclamă

Găinărie mare de tot este, dacă tot discutăm de păsări, ce s-a întâmplat în Giuleşti. Cea mai mare mizerie în ultraserie. Ei s-au înţeles să primească toată peluza, au făcut coregrafii, şi apoi au primit 600 de bilete. Aia găinărie, mult găinaţ a curs.

Noi nu i-am cocoţat acolo ca să îi jignim. Au fost într-un sector, 2.400 de locuri, cum au stat cei de la West Ham. Ei nu au de unde să ştie asta. Unde stau suporterii Barcelonei la Real Madrid. La cucurigu, dau cu capul de tavan. Ei au decis să aibă 2.400 de bilete.

Reclamă

Găinărie a fost în Giuleşti, mare de tot. Şi altă găinărie a fost să încearcă să oprească meciurile. Acest cântec face parte din folclorul fotbalului. Eu am prieteni ţigani! Cei mai mulţi ţigani suporteri îi avem noi, pentru că suntem cei mai mulţi. Noi am avut un jucător reprezentativ, Bănel. Am avut şi vom avea mereu rromi în echipă în rândul suporterilor„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Adrian Mutu a răbufnit după FCSB – Rapid 3-1: „Astea sunt doar găinării!”

Suporterii Rapidului au primit 2.400 de bilete, în mod oficial, pentru derby-ul cu FCSB. Asta nu i-a împiedicat pe giuleșteni să își cumpere tichete la tribuna a doua și să își încurajeze favoriții.

Adrian Mutu a fost foarte dezamăgit de faptul că organizatorii nu au făcut în așa fel încât fanii giuleșteni să stea laolaltă.

Reclamă 4 / 0/3

Astea sunt lucruri care nu îmi plac. Pe teren a fost un spectacol, ambele echipe au luptat pentru suporterii lor. Dar să pui suporterii noștri la inelul 3, unii într-o parte, alții în alta… Mi se par niște glumițe aiurea. În mod normal ar fi trebuit să stea în spatele porții.

Probabil spectacolul era mult mai frumos, o propagandă mai bună pentru fotbalul românesc. Când te uiți la televizor și vezi o peluză goală și galeria adversă pusă în colțuri, astea mi se par niște găinării despre care nu merită să vorbim. Doar la noi vezi asta. Eu pe unde am jucat nu am văzut astfel de lucruri.

Încercăm să aducem un plus de diplomație în declarații, pentru a sta în spiritul sportivității. În sport nu e vorba despre câștigător sau pierzător. E mult mai mult în spatele etichetelor.

Nu e în regulă. Astea sunt doar găinării. Cred că a fost o decizie total aiurea, de prost gust și neinspirată”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

După primele 17 etape ale acestui sezon, FCSB e pe locul 7, cu 23 de puncte, la nouă lungimi de Rapid, care rămâne pe 2, cu 32 de puncte. Roş-albaştrii au şi două meciuri mai puţin disputate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”