Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns dur pentru şeful Şcolii de Antrenori: „Să nu se mai agite! Aşa va sta pe bancă Mihai Pintilii”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2022, 22:20

Mihai Stoica, răspuns dur pentru şeful Şcolii de Antrenori: „Să nu se mai agite! Aşa va sta pe bancă Mihai Pintilii

Mihai Stoica, impresionat de echipa lui Adrian Mititelu

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB | Hepta

Mihai Stoica a avut un răspuns dur pentru Lucian Burchel, şeful Şcolii de antrenori din cadrul FRF. Managerul general al lui FCSB i-a transmis acestuia că Mihai Pintilii va continua să stea pe bancă la meciurile vicecampioanei României. Va avea alături un antrenor cu licenţă PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burchel avertizase că Pintilii va fi suspendat dacă va da indicaţii în timpul meciurilor din Liga 1. Mai mult, FCSB riscă să fie amendată dacă îl va ţine pe bancă pe Mihai Pintilii, care nu are voie să fie „principal” în acte.

Mihai Stoica a avut un răspuns dur pentru şeful Şcolii de Antrenori

Mihai Stoica a răbufnit când a auzit ultimele declaraţii oferite de Lucian Burchel.

Reclamă

Valeriu Argăseală a vorbit cu domnul Burchel. Acesta l-a îndrumat spre Comisia Juridică. Valeriu Argăseală a vorbit la Comisia Juridică şi am primit dispensa asta, pentru că altfel arbitrii nu îl lăsau să stea. Dar nu înţeleg de ce se agită domnul Burchel, pentru că nu e niciun fel de problemă. Pintilii va sta pe bancă în calitate de delegat, cum a făcut-o şi până acum. Iar antrenor cu licenţa PRO va fi pe bancă.

Să nu se mai agite, nu trebuie să facă nicio întâmpinare. Să stea să se calmeze, nu e niciun fel de problemă. Nu mai are niciun sens să discutăm, Pintilii va fi delegatul echipei. Aşa va sta pe bancă. Va fi un antrenor al licenţei PRO, absolvent al celebrei şcoli de antrenori din România.

Reclamă

Am şi eu o problemă. Aş vrea să îi adresez domnului Burchel rugămintea să îmi spună. Vreau să mă înscriu la şcoala de antrenori. Aş vrea, dacă se poate, să îmi spună când. În 5 ani îmi iau licenţă PRO? Am bacalaureatul… sunt absolvent al unui institut de învăţământ superior, am terminat în 1989 Institutul Politehnic„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Avertisment pentru Gigi Becali: „Mihai Pintilii nu e antrenor, nu are nicio calificare!”

Burchel a explicat că un astfel de scenariu nu poate deveni realitate, ținând cont că Pintilii „nu are nicio calificare pentru meseria asta”. La ora actuală, tehnicianul de 38 de ani deține licența B, obținută în Republica Moldova, care nu îi permite să dea indicații pe banca unei echipe din Liga 1.

Lucian Burchel i-a spulberat speranțele lui Gigi Becali, precizând că Școala de Antrenori din cadrul FRF va face sesizare în cazul în care Mihai Pintilii va continua să dea indicații la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Pintilii nu este antrenor, el nu are nicio calificare pentru meseria aceasta. A început în septembrie un curs pentru dobândirea calificării și cursul durează cam un an și opt luni.

FCSB nu ne-a trimis nicio solicitare pentru ca Mihai să fie interimar pentru 30 de zile, atât cât permite regulamentul să fie interimatul. Din auzite, clubul a trimis o solicitare către UEFA, pentru că în acel moment încă mai evolua în cupele europene. Probabil că oamenii de acolo s-au gândit că, dacă le-a aprobat UEFA, nu mai au nevoie să se adreseze și Școlii Federale de Antrenori

Noi vom monitoriza în continuare situația și vom sesiza departamentul juridic din Federație și apoi Comisia de Disciplină dacă regulamentul va fi încălcat. La fel am procedat și în cazurile în care s-au aflat Croitoru, Poenaru, Prepeliță.

Ce riscă Mihai Pintilii şi FCSB

(N.r. – Regulamentul prevede doar o amendă de 50.000 de lei dacă un antrenor nelicențiat transmite indicații în timpul meciuri) Nu, ROAF și Regulamentul privind Statutul Antrenorului prevăd și amenzi, și etape de suspendare. În sezonul trecut chiar au fost dictate etape de suspendare pentru tehnicieni care dădeau indicații fără să fi avut dreptul.

Așa că nu are dreptate cine susține că nu au existat sancțiuni și că ne-am fi sesizat abia acum, cu cazul lui Pintilii. Lumea trebuie să priceapă că în antrenorat, la fel ca în oricare meserie, îți trebuie o calificare. Pintilii nu poate avea acum contract de antrenor, nu are dreptul să transmită indicații și nici să conducă echipa”, a declarat Lucian Berchel, pentru gsp.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:30 „Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii 13:25 Simona Halep – Paula Badosa LIVE TEXT (22:00), în primul tur de la Miami. Simo, emoţii uriaşe înainte de revenire 13:22 Marcell Jacobs, campionul olimpic la 100 de metri, şi-a anunţat revenirea în competiţii: „Totul s-a schimbat în 5 luni!” 13:10 VIDEOCălcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei 12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră Vezi toate știrile
Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18 mart., 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 18 mart., 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie