Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns fabulos când a fost întrebat cine a făcut schimbările cu Dinamo: „Prima întrebare care se pune e asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2023, 9:01

Reclamă
Mihai Stoica, răspuns fabulos când a fost întrebat cine a făcut schimbările cu Dinamo: „Prima întrebare care se pune e asta!

Mihai Stoica a dat un răspuns fabulos când a fost întrebat cine a făcut schimbările cu Dinamo

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a dat un răspuns fabulos când a fost întrebat cine a făcut schimbările cu Dinamo. Oficialul de la FCSB a spus, pe un ton ironic, că Gigi Becali a fost cel care a făcut schimbările la derby-ul cu Dinamo, scor 2-1. Pentru FCSB urmează meciul cu CSKA 1948 Sofia, miercuri, de la 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit şi adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu a putu juca tot meciul cu Dinamo.

Mihai Stoica, răspuns fabulos când a fost întrebat cine a făcut schimbările cu Dinamo

”Schimbările le-a făcut Gigi, clar (n.r. ironic), ca să terminam toată asta… Pentru el a început meciul cu bulgarii la pauză. La fiecare meci din toată istoria fotbalului, prima întrebare care se pune în vestiar e dacă are cineva probleme.

Nu poţi să schimbi un jucător dacă nu are probleme. Olaru a spus în repriza a doua că are crampe. La pauză nu a spus nimic. Toţi jucătorii vor să joace.

Dacă era schimbat Dawa, ar fi trebuit să intre Ovidiu Popescu, care era o improvizaţie, sau Ngezana, care încă nu e complet, mai are mult timp să se pună la punct”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Elias Charalambous, după FCSB – Dinamo 2-1: „Coman este cel mai bun jucător din România”

Elias Charalambous a vorbit dupăFCSB – Dinamo 2-1. Antrenorul FCSB susţine că Florinel Coman este cel mai bun jucător din Liga 1, având două reuşite în primele două meciuri. „Coman este şi în acest an probabil cel mai bun jucător din România. A marcat un gol european. Suntem fericiţi că avem un jucător în lot”, a spus Charalambous, după meci.

FCSB a pornit ca din tun noul sezon, având şase puncte din meciurile cu FC U Craiova 1948 (3-1) şi Dinamo (2-1).

„Supărat? De ce crezi că am fost supărat? Eram fericit. Am câştigat. Suntem fericiţi că am câştigat primele două meciuri. E important pentrru băieţi să incepem bine campionatul. Am început bine prima repriză, puteam să marcăm mai mult înainte să primim gol.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuia să avem posesie mai bună. Dar e derby, aveau şi ei jocul lor. Trebuie să ţinem mingea mai mult, asta trebuie să învăţăm. Târnovanu e un portar mare, greşelile apar în fotbal. Ne-a ajutat anul trecut în meciul cu Craiova. Le mulţumesc fanilor care au fost lângă noi.

Să fiu sincer, am auzit zvonuri (n.r. – despre transferul lui Andrea Compagno), nu ştiu despre ceva oficial. Deci sunt doar zvonuri. Dacă nu ar fi dezamăgit că nu joacă, ar însemna că nu îi pasă. Mă bucur când un jucător este dezamăgit”, a mai spus Charalambous, citat de digisport.ro. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și