Închide meniul

Mihai Stoica, război total cu Rapid! Managerul de la FCSB l-a făcut praf pe Victor Angelescu: „Patron secund”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2022, 17:27

Mihai Stoica, război total cu Rapid! Managerul de la FCSB l-a făcut praf pe Victor Angelescu: „Patron secund

Mihai Stoica

Mihai Stoica, în timpul unui meci al lui FCSB / Profimedia

Mihai Stoica l-a luat la ţintă pe Victor Angelescu, după FCSB – Rapid. Oficialul giuleştenilor a criticat decizia roş-albaştrilor de a le oferi doar 2400 de bilete fanilor vişinii la derby-ul din ultima rundă, de pe Arena Naţională, iar MM a oferit un răspuns tăios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus clar în derby-ul cu Rapid, din etapa precedentă de Liga 1. Roş-albaştrii au câştigat cu 3-1, şi au redus diferenţa din clasament faţă de rivalii giuleşteni. La meciul „de foc”, ce s-a disputat pe Arena Naţională, au fost prezenţi aproape 30.000 de oameni.

Mihai Stoica l-a luat la ţintă pe Victor Angelescu, după FCSB – Rapid 3-1

Mihai Stoica a oferit o replică tăioasă pentru Victor Angelescu, la trei zile după derby-ul FCSB – Rapid. Managerul general al roş-albaştrilor l-a taxat pe patronul giuleştenilor pentru faptul că s-a plâns de numărul mic de bilete pe care fanii trupei lui Adrian Mutu le-au avut la dispoziţie pentru partida de pe Arena Naţională.

MM a ţinut să-i reamintească lui Victor Angelescu faptul că la meciul tur, Rapid – FCSB, oficialii vişiniilor au oferit fanilor FCSB-ului doar 600 de bilete.

Mihai Stoica a avut un răspuns ironic, şi susţine că la următoarele dueluri dintre FCSB şi Rapid fanii îşi vor face „reciprocitate pe peluze”.

Reclamă

„Talentatul domn Angelescu, cel de a văzut sute de mii de meciuri, zice că suntem vechi și nu știm că e 2022 afară. Pentru că de ce? Pentru că le-am dat bilete la limita minimă. Adică 2400.

Păi da, domnule patron secund la Rapid, dar voi, care sunteți noi, ne-ați dat 600 în tur. Faceți un calcul sumar și veți descoperi că vă situați la limita ridicolului cu reproșurile.

Data viitoare vom face reciprocitate pe peluze dacă vreți. O să fie 2023, dar vom face eforturi să ne updatăm”, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, război total cu ultraşii Rapidului

Mihai Stoica a intrat într-un război total cu ultraşii Rapidului, după ce FCSB s-a impus cu 3-1 pe Arena Naţională. Totul a pornit de la momentul de reculegere în memoria unui fan decedat al roş-albaştrilor care a fost „stricat” de giuleşteni.

O parte dintre suporterii oaspeţilor au fluierat în timpul minutului de reculegere ţinut înaintea derby-ului şi au strigat „Bucureşti, Rapid Bucureşti”.

„Un meci câştigat pentru cei peste 27.000 stelişti care ne-au rămas alături într-un moment extrem de delicat şi care au extins Peluza Nord Steaua Oficial pe tot stadionul.

Un meci câştigat pentru Bassa şi pentru gestul dezgustător făcut de cei 4.000 care au vizionat partida de la înălţime (o partidă pe care n-o vor uita niciodată) şi nu i-au respectat memoria, deşi noua lor conducere e foarte sensibilă dacă aude un cântec care aparţine folclorului acestor meciuri, dar nu aude obscenităţile incalificabile expectorate de ai lor la adresa noastră. Un meci câştigat cu inima”, a scris Stoica, pe Facebook.

Mihai Stoica, ironie supremă pentru rapidiști

Mihai Stoica a transmis o ironie supremă pentru rapidiști. Managerul general de la FCSB nu și-a iertat rivalii, după victoria de pe Arena Națională, scor 3-1. MM le-a dat replica giuleștenilor, după ce Cristi Săpunaru l-a descris drept „valetul de la Palat” în urmă cu câteva săptămâni.

Mihai Stoica a profitat de momentul bun al FCSB-ului, iar după victoria de duminică seară le-a trimis „săgeți” rivalilor de la Rapid.

MM a postat o fotografie editată, cu el îmbrăcat în valet și stând lângă o pancartă inscripționată cu textul „Parcarea valetului. Opriți aici, sunteți striviți, plecați acasă” și cu emblema Rapidului.

Reclamă

În plus, oficialul FCSB-ului a adăugat și o descriere ironică la fotografia respectivă.

„‘Mai bine valet la palat / Decât la gol crăcănat’ (Rapsod popular neidentificat)”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Recomandări
  • Mihai Stoica l-a luat la ţintă pe Victor Angelescu
  • Ce mesaj a transmis oficialul de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și