Închide meniul

Mihai Stoica, reacție acidă după suspendarea lui Mihai Pintilii: „E inacceptabil! A pus ținta pe el!”. Ce a spus despre Leo Strizu

Cosmin Cioboată Publicat: 2 martie 2023, 0:07

Mihai Stoica, reacție acidă după suspendarea lui Mihai Pintilii: „E inacceptabil! A pus ținta pe el!. Ce a spus despre Leo Strizu

Mihai Stoica, reacție categorică după declarațiile lui Kyros Vassaras

Mihai Stoica, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

  • Mihai Stoica, reacție acidă după suspendarea lui Mihai Pintilii
  • „E inacceptabil! A pus ținta pe el!”

Mihai Stoica a avut o reacție acidă după suspendarea lui Mihai Pintilii. Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe delegatul FCSB-ului 4 etape, pentru că a dat indicații de pe margine deși nu deține licența PRO. Mai mult, Pintilii a primit și o amendă în valoare de 6.800 de lei. Și FCSB va fi obligată să plătească 10.000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunțat că Leo Strizu, antrenorul din acte al FCSB-ului, va conduce echipa la derby-ul cu Petrolul, de joi seară.

Mihai Stoica, reacție acidă după suspendarea lui Mihai Pintilii: „E inacceptabil! A pus ținta pe el!”

Managerul general de la FCSB a avut o reacție dură la adresa lui Lucian Burchel, șeful Școlii Federale de Antrenori, care a trimis cazul lui Pintilii la Comisia de Disciplină.

Reclamă

Mihai Stoica spune că demersul lui Burchel este „inacceptabil” și l-a felicitat, în mod ironic, pentru „realizarea” sa. MM va coborî pe banca tehnică, alături de Leo Strizu, pentru a acoperi golul lăsat de Mihai Pintilii.

„(N.r. – Anticipaţi suspendarea lui Pintilii?) Da, da, deşi ce a făcut Burchel e inacceptabil din punctul de vedere al clubului nostru, dar asta se va întâmpla… el nu a dat indicaţii.

Reclamă

Una e să dai indicaţii, să fii pe marginea terenului, cum a fost Marius Croitoru, de exemplu, înainte, şi a fost suspendat, şi alta a fost ce a făcut Pintilii.

Dacă te ridici o dată… păi eu, dacă stăteam pe bancă, şi mergeam la marginea terenului… i-am spus o dată unui jucător <<nu mai sta în tuşă, intră în centru ca să îi faci loc ăstuia să urce>>. Ce e asta? Trebuia să fiu suspendat?

Mihai Stoica a răbufnit după ce Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape

(N.r. – De ce spuneţi că e inacceptabil ce a făcut Burchel?) El a trimis fotografii cu Pintilii dând indicaţii. În fotografii să dai indicaţii nu am mai auzit.

Reclamă 4 / 0/3

Ne aşteptam, dar îmi pare rău că s-a prelungit atât de mult şi va pierde şi un meci din play-off, dar nu e extrem de important, pentru că… am spus-o şi o repet, nu are un rol atât de mare un antrenor pe bancă.

Cel puţin la noi. Ăia care joacă cu 30 sau 300 de spectatori în tribună, da, acolo se aude orice se spune de pe bancă. Dar noi jucăm mereu cu stadion plin. E o vânătoare, a reuşit să pună ţinta pe Pintilii, bravo lui Burchel, felicitări.

Doar că avem un antrenor care e produsul acestei prodigioase şcoli de antrenori din România, Leonard Strizu. El va conduce mâine de pe bancă”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Leo Strizu, discurs sincer după suspendarea lui Mihai Pintilii

Leo Strizu, antrenorul principal din acte de la FCSB, a avut un discurs sincer după suspendarea lui Mihai Pintilii. Strizu a spus că nu se va vedea o schimbare în ceea ce priveşte problema indicaţiilor tehnico-tactice de la FCSB.

Strizu spune că revenirea lui Mihai Stoica pe banca tehnică va fi un plus pentru echipă. Managerul general de la FCSB va suplini lipsa lui Pintilii pe banca tehnică.

„Respectăm decizia Federației, ne așteptam, nu ne-a prins nepregătiți. Salut revenirea lui Mihai Stoica pe bancă, ceea ce oferă un plus echipei vizavi de moral și încredere.

Iar de partea indicațiilor, că sunt tehnico-tactice, va fi ceea ce a fost și până acum. Nu trebuie să-și facă nimeni probleme că echipa va suferi din acest punct de vedere”, a spus Leo Strizu în conferinţa de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu