Închide meniul

Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină! Lovitură de proporţii pentru FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2023, 21:27 / Actualizat: 27 februarie 2023, 23:31

Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină! Lovitură de proporţii pentru FCSB

Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină

Mihai Pintilii, pe banca FCSB / Hepta

Mihai Pintilii a fost suspedant 4 etape de Comisia de Disciplină, după se sesizarea făcută de Lucian Burchel. În acest caz, Pintilii nu va putea sta pe bancă nici în prima etapă din playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură de proporţii pentru FCSB! Conform gsp.ro, Comisia de Disciplină l-a suspendat 4 etape pe Mihai Pintilii. Acesta este trecut cu funcţia de delegat la FCSB, pentru a putea sta pe bancă.

Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină

În acest context, Pintilii nu va sta pe bancă la ultimele 3 meciuri din sezonul regular: cu Petrolul, UTA şi Sepsi. De asemenea, Pintilii nu va putea sta pe bancă nici în prima etapă din playoff. De asemenea, Pintilii a primit şi o amendă de 6.800 de lei. De asemenea, FCSB a primit o amendă de 10.000 de lei.

Mihai Pintilii nu poate îndeplini oficial funcția de antrenor principal al FCSB-ului, deoarece nu deține licența PRO. Rolul lui Pintilii în cadrul echipei lui Gigi Becali a ajuns în atenția lui Lucian Burchel.

Directorul Școlii Federale de Antrenori s-a sesizat și a trimis cazul lui Pintilii la Comisia de Disciplină a FRF.

Reclamă

Lucian Burchel a trimis la Comisia de Disciplină un raport în care sunt invocate 9 articole din Regulamentul Disciplinar și Statutul Antrenorului. În cazul lui Mihai Pintilii, pedeapsa minimă este reprezentată de 4 etape de suspendare și de o amendă de 1.400 de euro.

Și FCSB riscă să fie sancționată în „cazul Pintilii”.

„Se sancționează gradual, cu penalitate sportivă de la 10.000 la 100.000 lei, la fiecare nouă abatere penalitatea urmând a fi majorată cu 50% față de cea aplicată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

La atingerea pragului maxim, clubul în cauză va fi sancționat cu interzicerea organizării jocurilor pe stadionul propriu de la 1 la 4 jocuri cumulat cu penalitatea de 100.000 lei”, se arată în regulamentul FRF.

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii de Antrenori

Mihai Pintilii l-a atacat dur pe Lucian Burchel, care a anunțat că delegatul de la FCSB riscă să fie suspendat pentru că a dat indicații în timpul meciurilor, deși nu deține licență PRO.

Pintilii a răbufnit la finalul meciului dintre FC Hermannstadt și FCSB, scor 0-1, și chiar l-a rugat pe Lucian Burchel să îi dea o suspendare de până la 4 ani.

(N.r. – Unde se va ajunge?) Vrei să-mi zic părerea? Nicăieri! Nu mai zic nimic. Niciodată (n.r. – n-a fost contactat de oficialii FRF), au fost alții mai mari decât mine și n-au vorbit cu ei.

Eu îmi văd de drumul meu, sunt înscris la școala de antrenori șu încerc să iau carnetul. O să discut cu el (n.r. – cu Lucian Burchel) doar când voi merge la cursurile cu el, în rest n-am ce să discut cu el. Își face nume pe spatele meu. El de 3 săptămâni vorbește doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă și că pot să fac să audă și oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier și asta mă bucură.

Mă bucur că se vorbește de mine. Doamne ajută, să-mi dea 3 luni, 3 ani, 4 ani, dacă crede că am greșit și trebuie să fiu pedepsit. Nu știu pentru ce să mă suspende. Pentru o poză? Habar n-am. Pentru că m-am ridicat cu tabela de schimbare? Că sunt delegat în acte. Toți se mai ridică de pe bancă. Suntem legați de scaun? Chiar îl rog să mă suspende cât mai mult, să fie el liniștit.

Nu am ce vorbi cu oameni care vor doar răul în țara asta. Am fost fotbaliști, am jucat la echipa națională, mi-am rupt piciorul pentru echipa națională și meritam măcar bun simț”, a spus Mihai Pintilii, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și