Închide meniul

Mihai Stoica, reacție dură după ce Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova: „Mititelu e numărul 1 mondial!”

Alex Ioniță Publicat: 9 octombrie 2023, 21:02

Reclamă
Mihai Stoica, reacție dură după ce Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova: Mititelu e numărul 1 mondial!”

Mihai Stoica, reacție dură după ce Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a oferit o reacție dură după ce s-a aflat că Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova. Oficialul celor de la FCSB a vorbit și despre patronul oltenilor, Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu se află în căutarea unui nou antrenor după despărțirea de Nicolae Dică, de la jumătatea lunii septembrie. Totuși, chiar dacă Marius Croitoru era ca și venit pe banca formației din Bănie, se pare că mutarea a picat pe ultima sută de metri.

Mihai Stoica, reacție dură după ce Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova. Ce a spus despre patronul oltenilor

Managerul general de la FCSB a declarat că nu a fost surprins de faptul că Marius Croitoriu nu o va pregăti pe FCU Craiova. De asemenea, Mihai Stoica este de părere că orice se poate întâmpla la echipa lui Adrian Mititelu, având în vedere modul în care acesta își conduce formația.

„Mi se pare că orice e posibil. În materie de reluări Adrian Mititelu e numărul 1 mondial. A reluat de opt ori colaborarea cu Napoli. De ce nu ar fi fost episodul Croitoru acum? Croitoru e diferit de Napoli.

Cariera lui spune că e un manager, se ocupă de şi transferuri. Napoli doar antrena. Şi la FC Argeş Croitoru a girat pentru fotbalişti. Rezultatele sunt importante. Sunt antrenori şi în fotbalul mare care nu mai fac rezultate”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

În momentul de față, FCU Craiova, care nu mai are antrenor de aproape o lună, se află pe locul al 9-lea în Liga 1, cu 13 puncte obținute în cele 12 partide jucate. După pauza provocată de meciurile echipelor naționale, pentru olteni urmează duelul cu Poli Iași, din deplasare. Meciul se va juca pe data de 22 octombrie și  va începe de la ora 15:30.

Lovitură de teatru la FC U Craiova!

Lovitură de teatru la FC U Craiova! Marius Croitoru nu va mai semna cu formaţia din Bănie. Anunţul a fost făcut în ziarul lui Adrian Mititelu.

”Revenirea lui Marius Croitoru la FCU a picat. Deși cele două părți erau ca și înțelese, urmând ca luni contractul dintre Croitoru si gruparea juveților să fie semnat, în cele din urmă totul a picat.

Reclamă 4 / 0/3

Ediție.ro vă informează că patronul alb-albaștrilor nu a agreat singura posibilitate ca Marius Croitoru să fie trecut în acte la FCU, după ce au fost făcute unele verificări. Cum, conform noului regulament acesta nu putea să fie angajat ca antrenor secund din cauza problemelor pe care le are cu carnetul de antrenor obținut în Moldova și nerecunoscut în România, varianta ca delegat nu a fost acceptată sub nicio formă de către patronul Științei”, au scris jurnaliştii de la editie.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și