Închide meniul
NEWS ALERT

Lovitură de teatru la FC U Craiova! Marius Croitoru nu mai vine la formaţia lui Adrian Mititelu

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 octombrie 2023, 19:42

Lovitură de teatru la FC U Craiova! Marius Croitoru nu mai vine la formaţia lui Adrian Mititelu

Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Botosani urmareste meciul de fotbal contra echipei Dinamo bucuresti din etapa a IX-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 14 septembrie 2019GEORGE FILIP/ MEDIAFAX FOTO

Marius Croitoru, pe bancă / Hepta

Lovitură de teatru la FC U Craiova! Marius Croitoru nu va mai semna cu formaţia din Bănie. Anunţul a fost făcut în ziarul lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În publicaţia deţinută de Adrian Mititelu se explică de ce mutarea a picat.

Lovitură de teatru la FC U Craiova!

Revenirea lui Marius Croitoru la FCU a picat. Deși cele două părți erau ca și înțelese, urmând ca luni contractul dintre Croitoru si gruparea juveților să fie semnat, în cele din urmă totul a picat.

Ediție.ro vă informează că patronul alb-albaștrilor nu a agreat singura posibilitate ca Marius Croitoru să fie trecut în acte la FCU, după ce au fost făcute unele verificări. Cum, conform noului regulament acesta nu putea să fie angajat ca antrenor secund din cauza problemelor pe care le are cu carnetul de antrenor obținut în Moldova și nerecunoscut în România, varianta ca delegat nu a fost acceptată sub nicio formă de către patronul Științei”, au scris jurnaliştii de la editie.ro.

Anterior anunţului făcut în publicaţia lui Adrian Mititelu, Valeriu Iftime declara că el nu crede că mutarea se va face până la urmă.

Reclamă

Eu nu cred că Marius merge la Craiova, nu cred! El nu a plecat de la mine din cauza rezultatelor, el era urmărit, era hingherit, cum se ridica de pe bancă și era sancționat!”, declara Valeriu Iftime pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu anunţase numirea lui Croitoru tot în publicaţia lui

Adrian Mititelu anunţa în urmă cu două zile, tot în publicaţia lui, că îl va numi pe Marius Croitoru pe banca lui FC U Craiova 1948.

Mititelu distribuia pe pagina sa de Facebook articolul din publicaţia lui în care se anunţa numirea lui Croitoru.

Reclamă 4 / 0/3

Urmăritorii lui Adrian Mititelu au reacţionat imediat la postarea făcută de patronul lui FC U Craiova. Dacă unii au fost de acord, alţii au fost împotriva acestei numiri.

De ce nu? E foarte muncitor și un antrenor foarte bun. Echipa juca un fotbal frumos cu el pe bancă”, a comentat cineva.

După egalul cu Hermannstadt, conducerea lui FCU a decis întărirea staff-ului tehnic. Ediție.ro vă informează din surse sigure că Marius Croitoru este pe cale să revină în Bănie. Contractul dintre cele două părți ar urmă să fie semnat luni, iar de marți acesta să fie prezent la antrenamentele echipei. 

Pe măsură ce apar informații noi, vă vom ține la curent cu evoluția situației”, a scris editie.ro, ziarul lui Mititelu, despre întoarcerea în Bănie a lui Marius Croitoru.

Adrian Mititelu, înainte de anunţul că Marius Croitoru va antrena FC U Craiova: „L-aş pune pe Dan Petrescu! Îmi doresc să ia bătaie să îl dea ăia afară!”

Adrian Mititelu spunea anterior că l-ar pune imediat antrenor pe Dan Petrescu, dacă acesta ar fi liber de contract.

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj şi a semnat cu echipa din Coreea de Sud,  Jeonbuk. Mititelu spune că a avut o discuţie cu Petrescu în care i-a spus că îşi doreşte să îl dea afară cei din Coreea de Sud. Adrian Mititelu a mai spus că situaţia este una dramatică la echipă şi că „nu mai ştie pe unde să scoată cămaşa”.

L-aș pune pe Petrescu mâine dacă ar fi liber de contract, mâine i-aș face ofertă dacă ar fi liber, i-am și spus. Îmi doresc să ia bătaie în Coreea, să îl dea ăia afară, să îl pun eu. Te costă mai puțin, că eu în fiecare an am câte 3 antrenori. Unul ca Petrescu te costă mult în prima fază, dar pe termen mediu ești în câștig. 

Reclamă

Nu cred că sunt șanse acum, e greu să îl prinzi pe Petrescu în România. Și dacă pleacă, are el vreo ofertă de prin Emirate. Napoli e și acum prin Craiova, dacă îi dau un telefon semnează în 3 minute. Dar să nu mai aud de varianta asta. Echipa nici nu mai poate să alerge, asta e cea mai mare problemă. Situația e disperată, nu știu pe unde să mai scot cămașa. Caut antrenor și președinte, dar nu găsesc, de asta sunt aici. Nu am găsit unul pe care să am garanția că își face treaba un an – doi”, a spus Adrian Mititelu la primasport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și