Închide meniul

Mihai Stoica, reacție dură după golul lui Alex Ioniță din Hermannstadt – Rapid 1-1: „Arbitrul VAR nu ar trebui să mai arbitreze”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 octombrie 2023, 21:09

Mihai Stoica, reacție dură după golul lui Alex Ioniță din Hermannstadt – Rapid 1-1: Arbitrul VAR nu ar trebui să mai arbitreze”

Mihai Stoica a cedat când a fost întrebat de ce a fost schimbat Dawa în minutul 35 al derby-ului cu Petrolul

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Mihai Stoica reacție dură după golul lui Alex Ioniță din Hermannstadt – Rapid 1-1. Managerul general al vicecampioanei s-a arătat nemulțumit de arbitrajul de la Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„MM” a criticat din nou arbitrajul din camera var de la partida de pe stadionul Municipal din Sibiu. Acesta este de părere că oficialii nu au judecat bine faza golului marcat de Alex Ioniță, în minutul 3 al duelului.

Mihai Stoica reacție dură după golul lui Alex Ioniță din Hermannstadt – Rapid 1-1. Oficialul crede că golul trebuia anulat

După partida de la Sibiu, Mihai Stoica a oferit o reacție dură la adresa arbitrajului. Oficialul de la FCSB este de părere că reușita ar fi trebuit anulată, pe motiv de fault.

De asemenea, „MM” a menționat faptul că arbitrul din camera VAR nu ar mai trebui să fie delegat la nicio partidă, pentru că nu l-a chemat pe central pentru a vizualiza faza respectivă.

„E incredibil. Uitaţi-vă cum îl calcă pe gheată. Doar dacă avea vreun buton de eject la gheată să nu dai. E o fază la care arbitrul VAR nu ar mai trebui să aibă voie să arbitreze vreodată. Nu ai cum să nu-l chemi pe central să-i arăţi faza.

Reclamă

Iese acum cineva să spună de la Rapid că golul a fost marcat în condiţii neregulamentare? Dacă vor fi întrebaţi, cu siguranţă vor găsi explicaţii. Şucu nu ştiu cât de mult înţelege din ce s-a întâmplat acolo, dar fotbalul trebuie jucat cu ghete în picioare” , a spus Mihai Stoica, după meci, potrivit orangesport.ro.

Cristiano Bergodi, mesaj clar după Hermannstadt – Rapid 1-1

Cristiano Bergodi a analizat prestația echipei sale, și a remarcat progresul pe care l-a făcut aceasta, în ultima perioadă. Antrenorul giuleștenilor a declarat că Hermannstadt este o echipă puternică, motiv pentru care s-a declarat mulțumit de remiza obținută de jucătorii săi.

”Am luat șapte puncte, din ultimele meciuri. Trebuie să fim mulțumiți, nu putem mereu să câștigăm. Am avut două meciuri în deplasare, la Galați și aici. E ușor să vorbească din afară. Am întâlnit două echipe bune, ne-au presat, până la finalul meciului. Aici a suferit și FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Lupta va fi aspră până la finalul campionatului. E echilibru, nu va fi ușor. Suntem în etapa 11, mai avem meciuri, campionatul e lung. Ținem pasul cu celelalte echipe, rezultatele din ultima perioadă sunt bune, puteam mai mult în seara aceasta, dar sunt mulțumit.

E meritul lui Alex Ioniță, vorbesc cu toți jucătorii. E meritul lui, dacă dă gol sau pasă de gol, dar toată echipa e în creștere. Unul, două, trei meciuri, se poate întâmpla să faci și remiză. Știam că va fi un meci greu. E ușor cu vorbele, dar nu e așa în fotbal”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și