Închide meniul

Mihai Stoica, reacție dură la adresa lui Eduard Novak: „Să ne lase în pace! N-au voie să facă nimic acasă şi vin la stadion să înjure!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 februarie 2023, 23:01

Mihai Stoica, reacție dură la adresa lui Eduard Novak: Să ne lase în pace! N-au voie să facă nimic acasă şi vin la stadion să înjure!”

Mihai Stoica

Mihai Stoica / Profimediaimages

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o reacție dură la adresa lui Eduard Novak.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Novak a declarat faptul că numai persoanele din minoritatea maghiară și cele care s-au lovit de insulte xenofobe și rasiste pot avea o opinie în legătură cu cele întâmplate la partide Sepsi – FC U Craiova. Ministrul Sportului spune că nici măcar Gică Hagi nu ar trebui să vorbească despre acest scandal.

Mihai Stoica, reacție dură Eduard Novak

Mihai Stoica consideră că reacția lui Eduard Novak este una subiectivă, având în vedere că este etnic maghiar.

„E etnic maghiar, n-are cum să spună altceva. Să ne lase în pace ministrul sportului. Prea mare sensibilitate dezvoltăm noi! Nimeni n-are nimic cu ungurii în România.

Ştii de unde pleacă totul? Există oameni care vin la stadion ca să înjure. Asupriţii ăia de acasă, n-au voie să facă nimic acasă şi vin la stadion să înjure”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Declarația lui Eduard Novak

„Nimeni nu poate să vorbească în această speţă. Doar minoritatea maghiară si domnul Dioszegi (n.r. – patronul lui Sepsi) şi toţi cei care au echipe în sporturile de echipă, care înfruntă aceleaşi probleme, xenofobe, rasiste.

Şi în hochei avem aceeași problemă, avem probleme şi la baschet şi în alte sporturi. E o chestiune generală. Nu poate să vorbească nici domnul Gică Hagi pe această temă. Că nu o să cânte niciodată nimeni, nu o să strige lozinci împotriva machedonilor, pentru că este o comunitate foarte mică.

Când tu ai confruntări în ligile naţionale de hochei și baschet și tot timpul echipa adversă strigă împotriva ta aceste lozinci… acest lucru trebuie să se termine. Eu cred că s-a creat acest precedent.

Reclamă 4 / 0/3

Foarte bine, este un semnal de alarmă şi pentru Federaţia de Fotbal şi pentru celelalte federaţii și acest lucru trebuie tratat foarte serios”, a spus Eduard Novak.

  • 57 de ani are Mihai Stoica
Recomandări
  • Mihai Stoica, reacție dură Eduard Novak
  • Eduard Novak a vorbit despre scandalul de la Sepsi – FC U Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:05 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 Vezi toate știrile
Citește și