Închide meniul

Mihai Stoica, reacție promptă după ce s-a anunțat rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova: „Cel mai mare pas spre normalitate făcut de actuala FRF!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 martie 2023, 17:07

Mihai Stoica, reacție promptă după ce s-a anunțat rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova: Cel mai mare pas spre normalitate făcut de actuala FRF!”

Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacție promptă după ce s-a anunțat rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova!  Comisia de Recurs a decis ca meciul dintre Sepsi și FC U Craiova să se rejoace, deși, inițial, Comisia de Disciplină a hotărât ca formația covăsneană să câștige la „masa verde”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida Sepsi – FC U Craiova, din etapa a 23-a a Ligii 1, a fost oprită de „centralul” Andrei Chivulete, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor craioveni.

Mihai Stoica, reacție promptă după ce s-a anunțat rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova

Managerul general de la FCSB „a aplaudat”, printr-o postare pe Facebook, decizia Comisiei de Disciplină de a dicta rejucarea meciului dintre Sepsi și FC U Craiova.

„Rejucarea meciului Sepsi – Craiova, un mare pas spre normalitate. Cel mai mare făcut de actuala FRF prin Comisia de Recurs!”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Reclamă

Marcel Pușcaș a reacționat după ce Comisia de Recurs a decis ca Sepsi – FC U Craiova să se rejoace

Marcel Pușcaș consideră că decizia Comisiei de Recurs este una normală. În plus, acesta spune că partida Sepsi – FC U Craiova s-ar putea rejua joi. 16 martie.

„E o normalitate. Au fost vreo 5-10 la sută care au fost împotriva. Dar marea majoritate au spus să se rejoace. Urmează un meci foarte greu duminică, la Sibiu. Probabil că joia viitoare se va rejuca.

Rămâne o altă întrebare acum, pentru că avem suspendare la suporteri în deplasare. Ce ne facem dacă vor veni 1000 de suporteri craioveni? Sunt foarte curios de motivare.

Reclamă 4 / 0/3

Au mai fost două precedente de dată cât de cât recentă, în Franța și în Germania, pe care le-am și prezentat în apărare. Este normal să se rejoace, că de aia este sport. Singura soluție, în situația asta, sunt camerele, să-i depistezi pe cei care scandează. Nu toți sunt așa. Sunt 30-50”, a declarat Marcel Pușcaș, pentru digisport.ro.

Marcel Pușcaș: „A fost pentru prima oară, în patru ani, când n-am auzit scandări anti-conducere!”

În plus, Marcel Pușcaș a vorbit despre împăcarea dintre ultrași și conducerea FC U Craiova.

„La ultimul meci (n.r. cel cu FC Botoșani), a fost pentru prima oară, în patru ani, când n-am auzit scandări anti-conducere, ceea ce nu e rău. Sper să o țină tot așa”, a mai spus Marcel Pușcaș.

Ce declara Adrian Mititelu, înaintea deciziei Comisiei de Recurs

După ultimul meci al celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu era convins că meciul se va rejuca. Acesta chiar a oferit un termen la care echipa sa se va duela din nou cu Sepsi.

„Sepsi nu are 41 de puncte, are exact 38. Doar dacă bate pe CFR Cluj face atât. Sunt convins că meciul se va rejuca. Toate datele sunt în favoarea noastră.

Există prevederi de sanţionare a xenofobiei: amendă şi 10 etape fără suporteri. Nu există motiv pentru întreruperea meciului. Există asta în toate regulamentele din toate ţările din Europa civilizată. Doar pentru rasism poate fi întrerupt meciul. Toate meciurile se rejoacă, după întrerupere. Meciul trebuie să se rejoace, nu se poate întrerupe meciul pentru xenofobie.

Meciul se va rejuca 100%! Altfel, va fi un scandal imens, iar eu voi face un gest cum nu a făcut nimeni în fotbalul românesc. Dacă va fi altă decizie, va fi un gest care va rămâne în istoria fotbalului„, a declarat Adrian Mititelu, după victoria cu Botoşani.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, reacție promptă după ce s-a anunțat rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid Vezi toate știrile
Citește și