Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie savuroasă după pedeapsa primită de Cristi Săpunaru: „Totul e o glumă! Să-i dea doar o repriză de suspendare!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2022, 23:30

Mihai Stoica, reacţie savuroasă după pedeapsa primită de Cristi Săpunaru: „Totul e o glumă! Să-i dea doar o repriză de suspendare!

Mihai Stoica, reacţie savuroasă după pedeapsa primită de Cristi Săpunaru

Mihai Stoica şi Cristi Săpunaru/ Colaj Profimedia / SPORT PICTURES

Mihai Stoica a avut o reacţie savuroasă, după pedeapsa primită de Cristi Săpunaru din partea Comisiei de Disciplină. Managerul general al FCSB a declarat că fundaşul Rapidului ar f trebuit sancţionat mult mai drastic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru şi-a aflat miercuri pedeapsa, ca urmare a conflictului monstru de la finalul partidei dintre FC U Craiova 1948 şi Rapid. Căpitanul giuleştenilor a fost suspendat o rundă, şi amendat cu 9400 de lei. Etapa de suspendare şi-a ispăşit-o în partida din Cupa României a formaţiei lui Adi Mutu, contra celor de la Afumaţi.

Mihai Stoica, reacţie savuroasă după pedeapsa primită de Cristi Săpunaru

Mihai Stoica a analizat sancţiunea primită de Cristi Săpunaru, şi a ajuns la concluzia că pedeapsa din partea Comisiei de Disciplină a FRF a fost una mult prea „blândă”.

Managerul general de la FCSB a pus în balanţă sancţiunea pe care a primit-o după un meci al roş-albaştrilor, şi cea încasată de Cristi Săpunaru după meciul de la Târgu Jiu. MM, în mod ironic, a declarat că fundaşul trupei lui Adi Mutu ar fi putut primi doar „o reriză” de suspendare.

Dacă imaginile video n-au putere, ci doar raportul arbitrului contează, nu poți să discuți prea mult. Ce e foarte interesant e că amenda lui Săpunaru e de 9.400 de lei. Deci se consideră că a făcut o greșeală gravă, din moment ce eu, pentru faptul că la un gol marcat de echipa noastră m-am bucurat și în timp ce mă manifestam am părăsit spațiul tehnic, unde am revenit imediat după ce am realizat, am primit o lună de suspendare și doar 6.800 de lei amendă. Acum e o etapă de suspendare și 9.400 de lei amendă.

Reclamă

Ce este iar interesant e că dacă o suspendare este mai mică de 4 etape, nu se poate face recurs. Eu cred că ar trebui să se facă recurs la orice hotărâre a Comisiei și să îi dea doar o repriză de suspendare (n.r. – ironic). Totul e o glumă! E drăguț și că decizia a fost amânată și a venit tocmai înaintea unui meci ca acesta, în Cupă. Dacă aș spune ce cred acum, aș ajunge la Comisii”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Mihai Stoica a contestat, încă de la finalul meciului de la Târgu Jiu, acţiunile lui Cristi Săpunaru. Cei doi au avut un schimbi de replici tăioase, fundaşul giuleştenilor numindu-l pe MM chiar „valetul de la palat”, oficialul roş-albaştrilor fiind cel care i-a contestat comportamentul suburban în mai multe rânduri.

Ion Crăciunescu a ironizat sancţiunea primită de Cristi Săpunaru

Ion Crăciunescu a ironizat sancţiunea primită de Cristi Săpunaru, după incidentele de la finalul partidei FC U Craiova 1948 – Rapid. Fostul arbitru este de părere că fundaşul giuleştenilor ar fi trebuit suspendat mai multe runde, nu doar una.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că, la exigența Federației de Fotbal, trebuia să-i dea avertisment. I-a dat foarte mult o etapă, mi se pare exagerat! Comisiile sunt independente, dar sunt numite tot în comitetul executiv al Federației. Mi se pare o decizie…

Mie Săpunaru îmi place foarte mult, îl stimez foarte mult, dar de data asta a greșit și trebuia să plătească zdravăn pentru greșeala pe care a făcut-o. Eu zic că minim 5 etape”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și