Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie vehementă despre viitorul lui Andrei Cordea şi Andrei Vlad: „Împrumut? Niciodată!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2023, 10:48

Mihai Stoica, reacţie vehementă despre viitorul lui Andrei Cordea şi Andrei Vlad: „Împrumut? Niciodată!

Mihai Stoica, reacţie vehementă despre viitorul lui Andrei Cordea şi Andrei Vlad

Mihai Stoica, lângă Andrei Cordea / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a oferit detalii despre viitorul lui Andrei Cordea şi Andrei Vlad. Managerul general de la FCSB anunţă că sunt şanse infime să mai plece vreun jucător în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a fost dorit în Bundesliga, de Augsburg, dar negocierile au picat. Nemţii îşi doreau să achite 3 milioane de euro, dar Gigi Becali nu a dorit să îşi reducă pretenţiile financiare. Patronul vicecampioanei României a cerut 3 milioane de euro.

Mihai Stoica, anunţ despre viitorul lui Andrei Cordea şi Andrei Vlad

A fost interes şi pentru Andrei Vlad, care s-a declarat nemulţumit de statutul de rezervă şi a dezvăluit că vrea să plece. Polonezii de la Zaglebie Lubin ar fi încercat să îl împrumute.

MM asigură că niciun jucător important, de la FCSB, nu va pleca sub formă de împrumut. Mai mult, oficialul roş-albaştrilor a spus că pe adresa clubului nu s-a primit nicio ofertă oficială.

Toţi suntem aproape de plecare, plecarea în România. În rest, nu e nimeni mai aproape de plecarea la un alt club, pentru că în momentul ăsta nu există nicio ofertă oficială pentru niciun jucător. Doar încercări de a împrumuta jucători de la FCSB. Jucători importanţi de la noi în niciun caz nu vor pleca împrumut niciodată. (n.r. – Cordea?) Vorbiţi cu Neaga„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Deian Sorescu este singurul jucător transferat în pauza competiţională de FCSB. Au plecat Ianis Stoica, Alexandru Musi, Andrei Dumiter, Florin Achim, Marco Dulca, Radu Boboc şi Bogdan Rusu.

Gigi Becali, decis să-și vândă „satelitul”

Patronul de la FCSB spune că a pierdut mulți bani cu „satelitul” vicecampioanei și este dispus să renunțe la formația din liga secundă. Gigi Becali susține că a găsit deja un investitor interesat de proiectul de la Unirea Constanța.

Am vorbit și cu Burleanu acum câteva zile. Era vorba despre academii, era îngrijorat că desființez Academia. «Am înțeles că restrângeți activitatea», mi-a zis. Nu desființez nimic, domnule! Doar ce nu are valoare dau afară, că nu-s fraier.

Reclamă 4 / 0/3

L-am pus pe MM acum să aducă și de la Unirea Constanța toți jucătorii buni, a zis că 5 au valoare. Pe ăia i-am dat la niște echipe împrumut. Echipa de la Constanța va m-a costat cam 500.000 de euro.

Argăseală nu poate să le semneze rezilierile de acolo pentru că are nevoie de aprobarea mea. Acum cineva va prelua echipa o ia cu tot cu jucători. Eu nu pot să îi dau echipa fără jucători. Îmi dă omul 200.000 de euro. Pierd 375.000 de euro, asta e.

S-a găsit investitor, este cineva care aduce jucători din străinătate. Vrea să aducă jucători valoroși din străinătate. Vrea să intre în Liga 1, apoi să îi vândă. Vrea să facă o piață de jucători. Asta vrea omul să facă. Eu i-am zis că nu mă mai intereasează”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

După 16 meciuri jucate în Liga 2, Unirea Constanța ocupă ultimul loc, cu doar 12 puncte.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și