Închide meniul

Mihai Stoica regretă plecarea unui jucător dat afară de Gigi Becali de la FCSB: „Te poate surprinde la 30 de ani”

Dan Roșu Publicat: 30 noiembrie 2022, 12:41

Reclamă
Mihai Stoica regretă plecarea unui jucător dat afară de Gigi Becali de la FCSB: „Te poate surprinde la 30 de ani

Dumitru Dragomir s-a întâlnit cu Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Mihai Stoica regretă plecarea unui jucător dat afară de Gigi Becali de la FCSB. Alexandru Creţu a devenit unul dintre jucătorii de bază de la Universitatea Craiova, după venirea lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 30 de ani cotat la 700.000 de euro a marcat patru goluri în cele 26 de meciuri adunate în tricoul Craiovei, în toate competiţiile acestui sezon.

Mihai Stoica regretă plecarea unui jucător dat afară de Gigi Becali de la FCSB

”Eu cunosc câţiva jucători de la Craiova şi ştiu… spre exemplu Creţu, am lucrat puţin cu el, dar l-am cunoscut ca om mai ales. Ca fotbalist, da… unii nu au înţeles nimic, deci e incredibil aşa ceva.

Am văzut comentariu <<bă, ăsta se dă că ştie şi nu ştie cine e Creţu>>, îl ştiu pe Creţu de când a apărut în fotbal, nici nu se bărbiera când l-am văzut prima dată, bineînţeles, şi ştiu toată echipa în care a jucat, şi la Iaşi, şi la echipa naţională.

Doar că nu îl ştiam cu asemenea valenţe ofensive. Eu l-am văzut jucând şi am văzut şase meciuri ale lui Creţu din Slovenia, juca închizător, niciodată nu avea apariţiile astea.

Reclamă

Acum nu mai joacă închizător, joacă inter, dar apare vârf. Bineînţeles (n.r. că e mâna lui Rădoi), cum Reghecampf a avut un merit extraordinar când i-a schimbat poziţia lui Baiaram, Mirel Rădoi are un merit formidabil cu schimbarea poziţiei şi orientării tactice ale lui Creţu.

Mihai Stoica: „Creţu e un jucător care îţi dă soluţii”

Apare acolo… ai zis golurile marcate, cu Botoşani a intrat în minutul 76, ceva de genul, a marcat în prelungiri, gol de trei puncte, cu U Cluj, gol de trei puncte, după ce rataseră penalty, nu era uşor meciul ăla.

Dă gol în Giuleşti, dă acum. Îi lua calităţile (n.r. dacă îl punea fundaş central în locul lui Screciu după eliminare), a mai jucat acolo, acolo cred că are cele mai multe meciuri jucate, acolo juca, a jucat şi fundaş dreapta la Iaşi. Creţu e un jucător care îţi dă soluţii, fotbalul românesc încă mai are jucători care te pot surprinde la 30 de ani”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
Vezi toate știrile
Citește și