Închide meniul

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Pot să fac multe ironii!”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 februarie 2023, 17:24

Reclamă
Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova: Pot să fac multe ironii!”

Mihai Stoica, replică după atacurile lui Strizu

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Mihai Stoica a avut o replică devastatoare pentru Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Meciul de „foc” dintre FCSB și Universitatea Craiova va avea loc astăzi, de la ora 20:00, în etapa a 26-a a Ligii 1, pe stadionul „Arena Națională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Mihai Rotaru a declarat faptul că mare parte din antipatia pe care o atrage FCSB este cauzată de Mihai Stoica.

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Mihai Rotaru înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Mihai Stoica i-a oferit o replică „acidă” lui Mihai Rotaru, după declarațiile pe care acesta le-a avut la adresa sa.

„Bănuiesc că vorbeşte în nume personal, nu cred că vorbeşte în numele altcuiva. Cred că vorbeşte despre antipatia pe care domnia sa o are faţă de mine, că nu înţeleg altceva ceea ce ar putea să fie.

«Cel puţin bizar», nu înţeleg absolut nimic. Adică eu dau o declaraţie care inflameză pe cineva, care să spună jucătorilor, băi, daţi-vă la o parte cu ăştia, că nu vreau să ia Steaua (n.r. FCSB) campionatul? Aşa să înţeleg?

Reclamă

Deci Rotaru a jucat cu juniorii meciul cu Hagi pentru că am inflamat eu ceva înainte de meciul ăla, nu?

Eu am un prieten comun cu domnul Rotaru, pe care îl respect forte mult şi pot să fac multe ironii. Adică sunt atât de bine pregătit în domeniul ăsta (n.r. al ironiilor)… adică dacă s-ar da premii, le-aş lua pe toate. Dar nu, mă opresc”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova ocupă locul 5, cu 44 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Declarația lui Mihai Rotaru

„(L-ați propus pe Dan Nistor la FCSB înainte să plece la U Cluj?) Nu ne-am gândit să îl propunem la Rapid, la FCSB sau la altă echipă. Nu l-am propus niciodată la FCSB. A fost un jucător pe piață…

Dacă îl prinde Nistor la anul pe undeva și o să poată să facă un joc mare, o să îl facă. O să fie o animozitate. Eu așa o văd…

Dânsul se vaită că are cineva ceva cu el, dar eu cred că lumea are împotriva lui Meme Stoica pentru că el inflamează lucrurile. Nimeni nu își va da viața pe teren dacă face Meme mișto de tine…”, a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Pavel Badea nu crede că Universitatea Craiova poate câștiga titlul

Pavel Badea, directorul de la CS Universitatea Craiova și fost fotbalist în Bănie, susține că se așteaptă la un meci palpitant între FCSB și Universitatea Craiova. Însă, totodată, acesta afirmă că trupa din Bănie nu are constanța necesară câștigării unui campionat.

„Mă aștept la un meci extrem de interesant și important, în primul rând, pentru cei de la CSU, pentru noi. După victoria cu CFR, toată lumea așteaptă o confirmare a formei bune pe care noi sperăm să o avem în următoarea perioadă, pentru obiectivul pe care ni l-am propus, acela de a fi în primele trei echipe. Avem posibilitatea de a câștiga contra oricărei alte contracandidate.

Decisiv este, din punctul meu de vedere, ca tu, ca antrenor, să pregăteși formula de echipă optimă pentru a pune în practică ceea ce îți dorești, pentru meciul pe care îl dispuți. Cred că Neagoe este un antrenor bun. Cum de altfel cred că și Pintilii, prin prisma carierei ca jucător și prin prisma rezultatelor pe care le-a avut în ultimele 15 etape, poate fi considerat un antrenor care poate duce la îndeplinirea obiectivului pe care și l-a propus FCSB.

E clar că din punct de vedere al încrederii va fi un mare atu (n.r. o victorie în fața FCSB-ului) pentru play-off. E clar că aceste trei puncte te duc mai aproape de echipele din vârf și îți dau posibilitatea să speri la îndeplinirea obiectivului propus.

Reclamă

Sperăm că vom avea parte de un meci frumos. (n.r. Aveți un pronostic?) Eu cred că va fi X2, deși un X nu ajută nici pe una, nici pe alta.

Cred că este foarte dificil anul acesta (n.r. ca Universitatea Craiova să câștige titlul). Încă nu avem constanța necesară câștigării unui campionat. Un campionat nu se câștigă cu fluctuații de formă, ci cu continuitate în rezultate, cu echilibru, cu o implicare totală a celor din lot. Noi am avut schimbări de antrenori, schimbări de jucători în lot. Știți foarte bine că, în ultimele săptămâni, au fost mulți jucători care au plecat, dintre cei care prezentau statura de bază a echipei”, a declarat Pavel Badea, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” Vezi toate știrile
Citește și