Închide meniul
EXCLUSIV

Un fost fotbalist din Bănie nu crede că Universitatea Craiova poate câștiga titlul: „Nu avem constanța necesară!”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 februarie 2023, 0:00

Reclamă
Un fost fotbalist din Bănie nu crede că Universitatea Craiova poate câștiga titlul: Nu avem constanța necesară!”

Un fost fotbalist din Bănie nu crede că Universitatea Craiova poate câștiga titlul

Andrea Compagno și Alexandru Crețu, în timpul unui meci / Hepta

Un fost fotbalist din Bănie nu crede că Universitatea Craiova poate câștiga titlul! Pavel Badea, directorul de la CS Universitatea Craiova și fost fotbalist în Bănie, spune că trupa lui Eugen Neagoe nu este pregătită să ridice trofeul de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, Universitatea Craiova va avea un meci infernal împotriva celor de la FCSB, într-o partidă care contează pentru etapa a 26-a din Liga 1. Partida este programată la ora 20:00 și se va disputa pe stadionul „Arena Națională”.

Un fost fotbalist din Bănie nu crede că Universitatea Craiova poate câștiga titlul

Pavel Badea susține că se așteaptă la un meci palpitant între FCSB și Universitatea Craiova. Însă, totodată, acesta afirmă că trupa din Bănie nu are constanța necesară câștigării unui campionat.

„Mă aștept la un meci extrem de interesant și important, în primul rând, pentru cei de la CSU, pentru noi. După victoria cu CFR, toată lumea așteaptă o confirmare a formei bune pe care noi sperăm să o avem în următoarea perioadă, pentru obiectivul pe care ni l-am propus, acela de a fi în primele trei echipe. Avem posibilitatea de a câștiga contra oricărei alte contracandidate.

Decisiv este, din punctul meu de vedere, ca tu, ca antrenor, să pregăteși formula de echipă optimă pentru a pune în practică ceea ce îți dorești, pentru meciul pe care îl dispuți. Cred că Neagoe este un antrenor bun. Cum de altfel cred că și Pintilii, prin prisma carierei ca jucător și prin prisma rezultatelor pe care le-a avut în ultimele 15 etape, poate fi considerat un antrenor care poate duce la îndeplinirea obiectivului pe care și l-a propus FCSB.

Reclamă

E clar că din punct de vedere al încrederii va fi un mare atu (n.r. o victorie în fața FCSB-ului) pentru play-off. E clar că aceste trei puncte te duc mai aproape de echipele din vârf și îți dau posibilitatea să speri la îndeplinirea obiectivului propus.

Sperăm că vom avea parte de un meci frumos. (n.r. Aveți un pronostic?) Eu cred că va fi X2, deși un X nu ajută nici pe una, nici pe alta.

Cred că este foarte dificil anul acesta (n.r. ca Universitatea Craiova să câștige titlul). Încă nu avem constanța necesară câștigării unui campionat. Un campionat nu se câștigă cu fluctuații de formă, ci cu continuitate în rezultate, cu echilibru, cu o implicare totală a celor din lot. Noi am avut schimbări de antrenori, schimbări de jucători în lot. Știți foarte bine că, în ultimele săptămâni, au fost mulți jucători care au plecat, dintre cei care prezentau statura de bază a echipei”, a declarat Pavel Badea, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că FCSB pleacă cu prima șansă în meciul cu Universitatea Craiova.

În același timp, „Oracolul din Bălcești” spune că Farul, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt cele patru echipe care se vor lupta la titlul de campioană. Însă, consideră că trupa lui Dan Petrescu va ridica marele trofeu și la finalul actualului sezon.

„În mod normal, amândouă sunt în formă și convingerea mea este că prima șansă o are Steaua (n.r. FCSB). Domne’, prima șansă o au cei care joacă acasă. Numai că la fotbal nu există neapărat prima șansă, nu vedeți ce se poate înâmpla? Aseară (n.r. marți), Bayern o bate pe PSG, iar PSG a avut cel puțin patru ocazii în a doua repriză. Fotbalistic, prima șansă o are Steaua.

La campionat, se vor bate patru echipe și, ca întotdeauna, va câștiga CFR. Nu o includ pe Rapid aici, cu toate că ei au avut un parcurs peste valoarea echipei, un parcurs foarte bun”, a spus Dumitru Dragomir, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și